djkynek 28.08.08, 13:19 Mam w piwnicy 2 worki zgniecionych puszek z piwa i napoi. Gdzie to sprzedac, i czy sens w ogole z tym jechac, czy nie zaplace wiecej za paliwo, niz uzyskam ze sprzedazy tych okolo 15-20 kg ..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Skup aluminium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:40 Na ul, Sikorskiego 50 jest skup aluminium Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Skup aluminium 28.08.08, 15:01 cos ponad 2zl jest chyba za kilo, ewentualnie mozesz zaproponowac te worki jakiemus menelowi on tam nie pogardzi, zmaiast tracic na paliwo to on je sam zaniesie i tak mu sie bardziej oplaci niz Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
teges_0 [...] 28.08.08, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIG Re: Skup aluminium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:29 Czy taki materiał jak złotko od czekolady można np. oddać do skupu metali? W końcu jest to aluminium, prawda? A kartony po sokach i mleku? Mają one w środku takie pazłotko, czy nadają się one na makulaturę? A gdzie można oddać zużyte baterie? W mojej szkole można było przez jakiś czas oddać baterie, ale to było tylko przez tydzień. Czy przed wrzuceniem plastikowej butelki do specjalnego pojemnika należy ją zgnieść, czy też nie? Bo przecież trzeba usunąć z niej etykietkę, ale z kolei zgniecione zajmują na oko z trzy razy mniej miejsca. Chętnie dowiem się także o przyszłym losie innych rzeczy codziennego użytku. Czekam na odzewy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skup aluminium IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.08, 15:54 a możesz bliżej określić gdzie jest Sikorskiego 50? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skup aluminium IP: 83.1.126.* 01.09.08, 13:47 Między Sikorskiego 49 a 51 chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Skup aluminium IP: 80.51.27.* 15.11.08, 17:55 Nic podobnego. Jak jesteś trąba, to nie pisz! Dowcipy robic powinni tacy, co mają dwa zwoje mózgowe więcej od ślimaka. Numer 50 jest między 48 a 52; Taki jest w całej Europie zwyczaj, że posesje mają numery parzyste po jednej, a nieparzyste po drugiej stronie ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Nie kupować w puszkach !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 14:47 www.wolfpunk.most.org.pl/10p.htm Odpowiedz Link Zgłoś