Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:14 Ide sobie patrze a tu kolejny bank -mbank. Inne mnie nie zdziwiły tak jak ten ,bo to przecież bank internetowy . Co on tu robi ?To w końcu internetowy czy nie? Czy ktoś wie czy maja bankomat swój? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tbg Re: mbank tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 18:09 Można korzystać z bankomatu Multibanku bez prowizji- to banki "spokrewnione". To coraz popularniejsze, że banki otwierają takie małe punkty, ktoś przy udzielaniu kredytu nie będzie musiał jechać z daleka. Np. do mnie przyjechał pan z Krakowa (chyba nawet dwukrotnie), teraz jest możliwość załatwienia sprawy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim Re: mbank tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.08, 19:32 W Tbg z konta w mBanku bez prowizji możesz kasę wypłacać z trzech bankomatów: 2 Euronetu (Kaufland, Multibank) i Cash4you (Carrefour). Już niedługo dojdzie jeszcze bankomat w BZ WBK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: mbank tarnobrzeg IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.08, 19:46 A czy Panie które tam siedzą już potrafią odpowiedzieć na pytania klientów? Jak byłem jeszcze na wakacjach, ponieważ potrzebowałem dowiedzieć się kilku szczegółów dotyczących konta i karty, to te Panie kompletnie nie wiedziały o czym ja mówię i po otrzymaniu kilku folderów wyszedłem z taką samą wiedzą z jaką przyszedłem. Dopiero w necie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Mam nadzieję, że teraz jest lepiej, ale i tak omijam ten punkt szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: mbank tarnobrzeg IP: 83.1.121.* 14.10.08, 20:15 Typowy zaczepny mękoła. Wszystko na stronie mbanku jest napisane to lezie do punktu mbanku się powymądrzać. Paniom z okienek bankowych życzę jak najmniej takich ćwierćinteligentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: mbank tarnobrzeg IP: 83.1.119.* 14.10.08, 20:45 ...i tu się nie zgodzę. Panie powinny być tak wyszkolone, ze na takie podstawowe zapytania powinny w locie odpowiedzieć. Jak widzę kolega jest fanem okienek bankowych i pań w tych okienkach, więc zapraszam do PKO BP na Mickiewicza 1, tam kolega może sie spełnić w całości. Zapweniają stanko przez 30-40 min. w przyjaznej atmosferze państwowego banku z minionej epoki i towarzystwo kolejkowe min. 10 osób. razi to, że za taką robote ktoś w ogóle dostaje wynagrodzenie. PKO BP to bank bogatych ludzi, bardzo bogatych, bo mają czas na stanie w kolejkach. W tych czasach nie stać mnie na bezczynne stanie i stratę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: mbank tarnobrzeg IP: 83.1.119.* 14.10.08, 20:34 Jestem klientem mBanku od ok. 10 lat i nie było do niedawna ani współpóracujacych bankomatów ani żadnego przedstawicielstwa w okolicy. Teraz otworzyli ten mKiosk ale niewiele tam mozna załatwić, pomijam kwestię "pań". Jest tam telefon, gdzie można zadzwonic na mLinię i to wszystko. Kiedy potrzebowałem załatwić kartę do konta które mam to tego się w Tbg nie da wykonać. To samo, kiedy masz troche gotówki, to nie ma jak tego wpłacić - brak wpłatomatu. Ogólnie kicha i tylko do łapania nowych klientów. Jesli chodzi o sam mBank to zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: mbank tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 10:08 dupa nie od około 10. co najwyżej od około 8... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbankowiec Re: mbank tarnobrzeg IP: 83.1.115.* 14.10.08, 20:28 Jeszcze nowy bankomat przy sklepie POLA, koło ronda, chyba Euronetu - też bez prowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik ekonta Re: mbank tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:37 prosze czytać regulaminy banków do których sie przystępuje!!!!!1 Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na ten temat . Z mojej oceny i sądy jaka przeprowadziłam w ramach dokumentacji do pracy wynika jasno , ż e klienci nie czytaja wogóle regulaminów które podpisują !!!!!!!. co do mbanku-to JEST BANK INTERNETOWY -WSZYSTKIE SPRAWY KLIENTA ZAŁATWIANE SĄ PRZEZ INFOLINIE !!!!NIKT INNY NIE MA DOSTEPU DO KONT <DANYCH i INNYch informacji . Z tego co wiem pracownicy nie maja dostępu do danych klienta tak jak w przypadku innych banków . kwestia bezpieczeństwa . ja jestem SWIADOMYM UZYTKOWNIKIEM i jestem zadowolon pozostałym życze wybrac bank odpowiadaja,cy jego wymaganiom . oferta jest duza na rynku z pewnością nawet najbardziej wybredny klient znajdzie coś dla siebie . a zresztą można miec dwa konta . chyba że sprawia konuś trudnosć obsługa dwóch kont? czytajcie a nie krytykujcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio z klanu Re: mbank tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:16 dobrze, ze w wordzie jest słownik ortograficzny, bo ta praca magisterska by sie od bledow ort. roiła. Chyba sondy, a nie sądy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: mbank tarnobrzeg IP: 83.1.113.* 21.10.08, 22:18 Mało! Na dodatek zaczyna zdanie od małej litery a kropkę daje po spacji. Takie magistry, nieuki je...ne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: mbank tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.08, 12:20 > co do mbanku-to JEST BANK INTERNETOWY -WSZYSTKIE > SPRAWY KLIENTA ZAŁATWIANE SĄ PRZEZ INFOLINIE !!!!NIKT INNY NIE MA > DOSTEPU DO KONT <DANYCH i INNYch informacji . Z tego co wiem > pracownicy nie maja dostępu do danych klienta tak jak w przypadku > innych banków . kwestia bezpieczeństwa . Zgodzę się, że dane klientów sa poufne i pracownicy mPunktu (czy jak to się zwie) mogą nie mieć do nich dostępu. Ale jak przychodzę i się pytam; jakie jest oprocentowanie jakiegoś konta, czy w tej sieci bankomatów mogę wybrać pieniądze bez prowizji, czy inne ogólne informacje, to takie rzeczy pracownicy POWINNI WIEDZIEĆ! Niestety nie w Tbg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWELINA Re: mbank tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:36 Czego jak czego ale U NAS CI BANKÓW NIE BRAKUJE! Gorzej jest z obsługa klienta. Mnie to nie przeszkadza, bo w koncu ktos znajdzie miejsce pracy. Bo niestety z przykroscia musze stwierdzic, ze dzis znalezienie miejsca pracy w Tarnobrzegu graniczy z cudem. Chyba ze ma sie.....szerokie plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik nie mban Re: mbank tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:47 Jakoś nie moge uwierzyć w to co czytam . Jestem pracownikiem innego banku i nikt mi nie wmówi ż epracownik nie wie na temat bankomatów swojej sieci. Zastanówcie sie ludzie jaką miarą mierzycie./ Kazdy kto ma konto w mbanku i ja równiez hahah wie gdzie sa bankomaty bezprowizyjne a co dopiero pracownicy. To z pewnością nie jest obiektywna ocena ! Jak większość na forum Odpowiedz Link Zgłoś