Gość: Marcin IP: *.eranet.pl 01.12.08, 17:14 czy zna ktoś kogoś kto naprawia piecyki Junkers? Jest to dla mnie bardzo ważne. Jeśli ktoś ma nr tel to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informacja Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 18:00 Pan Sarna Leszek 604-193-087 lub 0-15/822-60-26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.12.08, 21:46 Najgorszemu wrogowi bym go nie polecił, ostatnio jak był u mnie zalatywało od niego wódą puszczał chamskie teksty do mojej żony no i ceny kosmos lepiej zapytaj w gazach tam jest kompetentny gość nie pamiętam jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWELINA Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 06:42 Nie dzwon do pana Sarny, bo to człowiek nieodpowiedzialny. Zadzwon do TSM do administracji i zapytaj sie o kontakt z panem od Junkersów. Zawsze mozesz sie z nim dogadac prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urząd Skarbowy Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 06:48 czy prowadzi zarejestrowany punkt usługowy czy na lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Problem z piecykiem Junkers IP: 83.1.121.* 02.12.08, 10:55 a ja szukam numeru tel.do pana Bogdana Serwana .jak ktoś wie proszę napisać tu albo na gg 12769500.dziękuję za wszelką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolekcjonerkości Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:39 A kto dzis kupuje Junkers-a? Tylko nie ten badziew!Juz nasz Termet lepszy! a jak juz masz to tylko facet z TSM-u jest najlepszy w calym miescie,p.Sarna to niby serwisant ale w niczym nie pomoze... Jak ktos zauwazyl,chodzi na bani i dowala sie kobitek,fakt-potwierdzam...bylem przy takiej akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Problem z piecykiem Junkers IP: 83.1.115.* 02.12.08, 19:52 nie polecam pana Sarny , jest to człowiek nie odpowiedzialny, ja dzwoniłam do niego kiedyś tydzień i obiecał obiecał i się nie pojawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.eranet.pl 02.12.08, 21:16 A czy ja pisałem, że dziś go kupiłem? Piecyk ma już kilka lat a teraz napewno kupiłbym nowocześniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:11 Mam pytanie do kogoś kto zna się na prawie.Czy tutaj na tym forum można tak sobie rzucac obelgi na kogoś podając imię i nazwisko??? Bardzo mi się to nie podoba!!!Proszę o odpowiedz może do moderatora forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:14 hehe podaj swoje imie i nazwisko a zobaczysz jak cie zjade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:42 Zazuzi ile Ty masz lat???Ja bym sobie nie pozwoliła na takie obelgi!!!Jak tobie to przyjemnośc sprawia to twoja sprawa,podaj swoje dane i wyraz zgode na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:47 to ty zaczelas,dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:56 Nie z Tobą rozmawiac!!! Naucz się czytac ze zrozumieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 18:45 skoncz sie kompromitowac,juz byla taka tutaj niejaka SHAZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 22:33 Nie próbuj mi wjeżdżac na amicje ,bo to Ci sie nie uda, nie ruszaja mnie takie osoby jak TY.A jak szukasz problemu to zmień temat,bo jesteś za pusta żebym z Toba wiecej nawiązywała jaki kolwiek temat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś