Dodaj do ulubionych

Problem z piecykiem Junkers

IP: *.eranet.pl 01.12.08, 17:14
czy zna ktoś kogoś kto naprawia piecyki Junkers? Jest to dla mnie
bardzo ważne. Jeśli ktoś ma nr tel to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: informacja Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 18:00
      Pan Sarna Leszek 604-193-087 lub 0-15/822-60-26
      • Gość: Qbuś Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.12.08, 21:46
        Najgorszemu wrogowi bym go nie polecił, ostatnio jak był u mnie zalatywało od
        niego wódą puszczał chamskie teksty do mojej żony no i ceny kosmos lepiej
        zapytaj w gazach tam jest kompetentny gość nie pamiętam jak sie nazywa
        • Gość: EWELINA Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 06:42
          Nie dzwon do pana Sarny, bo to człowiek nieodpowiedzialny. Zadzwon
          do TSM do administracji i zapytaj sie o kontakt z panem od
          Junkersów. Zawsze mozesz sie z nim dogadac prywatnie.
          • Gość: Urząd Skarbowy Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 06:48
            czy prowadzi zarejestrowany punkt usługowy czy na lewo?
    • Gość: m Re: Problem z piecykiem Junkers IP: 83.1.121.* 02.12.08, 10:55
      a ja szukam numeru tel.do pana Bogdana Serwana .jak ktoś wie proszę napisać tu albo na gg 12769500.dziękuję za wszelką pomoc
    • Gość: kolekcjonerkości Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:39
      A kto dzis kupuje Junkers-a?
      Tylko nie ten badziew!Juz nasz Termet lepszy!
      a jak juz masz to tylko facet z TSM-u jest najlepszy w calym miescie,p.Sarna to
      niby serwisant ale w niczym nie pomoze...
      Jak ktos zauwazyl,chodzi na bani i dowala sie kobitek,fakt-potwierdzam...bylem
      przy takiej akcji...
      • Gość: je Re: Problem z piecykiem Junkers IP: 83.1.115.* 02.12.08, 19:52
        nie polecam pana Sarny , jest to człowiek nie odpowiedzialny, ja dzwoniłam do
        niego kiedyś tydzień i obiecał obiecał i się nie pojawił
      • Gość: Marcin Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.eranet.pl 02.12.08, 21:16
        A czy ja pisałem, że dziś go kupiłem?
        Piecyk ma już kilka lat a teraz napewno kupiłbym nowocześniejszy
        • Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:11
          Mam pytanie do kogoś kto zna się na prawie.Czy tutaj na tym forum
          można tak sobie rzucac obelgi na kogoś podając imię i nazwisko???
          Bardzo mi się to nie podoba!!!Proszę o odpowiedz może do moderatora
          forum???
          • Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:14
            hehe podaj swoje imie i nazwisko a zobaczysz jak cie zjade
            • Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:42

Zazuzi ile Ty masz lat???Ja bym sobie nie pozwoliła na takie
              obelgi!!!Jak tobie to przyjemnośc sprawia to twoja sprawa,podaj
              swoje dane i wyraz zgode na to!!!
              • Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:47
                to ty zaczelas,dziecino
                • Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:56
                  Nie z Tobą rozmawiac!!! Naucz się czytac ze zrozumieniem!!!
                  • Gość: zazuzi Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 18:45
                    skoncz sie kompromitowac,juz byla taka tutaj niejaka SHAZA
                    • Gość: zainteresowana Re: Problem z piecykiem Junkers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 22:33
                      Nie próbuj mi wjeżdżac na amicje ,bo to Ci sie nie uda, nie ruszaja
                      mnie takie osoby jak TY.A jak szukasz problemu to zmień temat,bo
                      jesteś za pusta żebym z Toba wiecej nawiązywała jaki kolwiek
                      temat!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka