Gość: BARCZAK IP: 80.51.159.* 02.12.08, 22:44 dlaczego ta woda ma taki dziwny zapach? u mnie juz wszyscy domownicy dostali wysypki i paru sasiądów, może ktos cos w koncu zrobi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Solvik Re: kranówa IP: 213.172.181.* 02.12.08, 23:07 Proszę o któregoś z użytkowników forum o zrobienie czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: kranówa IP: 83.1.113.* 03.12.08, 06:42 woda wodą a co Ty napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółtek Re: kranówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 07:46 to prawda, jak robiłem siusiu, to też zółte leciało o wiele bardziej , niz wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: kranówa IP: *.zchsiarkopol.pl 03.12.08, 09:14 e, tam... pan Antończyk z UM twierdzi,że są to odczucia zupełnie subiektywne,,jemu tam nic nie "zalatuje"..w końcu Sanepid nie wydał oficjalnego komunikatu,że coś z wodą nie tak... a że ludzie nagminnie kupują wodę w 5-litrowych butlach, bo tego syfu nie da się pić, to mało istotne...to po prostu skandal !!! ja myślę, że należy wystąpić do producenta kranówy o odszkodowanie za niepełnowartościowy towar...w końcu jesteśmy wszyscy konsumentami...korzystajmy ze swych praw..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: kranówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:30 a w siarkopolu to o 9 nie pracują? kawka jakaś czy coś? może trzeba pogonić do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: kranówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:44 a słyszałe(a)ś o czymś takim jak przerwa w pracy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: kranówa IP: 80.51.159.* 03.12.08, 19:18 Nasza kranowka to syf syf syf pijac ja człowiek dostaje biegunku ma bolesnosc brzucha i zoladka ostatnio zaczelam kupowac wody 5 litrowe i cala rodzina naprawde lepiej sie czuje. a co ogloszen sanepidu ludzie caly tarnobrzeg to łapówkarstwo placa zeby chronic sweoje dupy a my mieszkancy tbg nic na to nie mozemy poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: kranówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:51 Jak chcesz porownywac, to porownuj, policz ile tych 5l butelek wchodzi na 1m szescienny wody i wowczas porownaj ceny naszej wody i sklepowej. Jak bedziesz placil tyle za produkcje dla PGK to mysle ze zalapiesz sie na mineralna w kranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: kranówa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:53 policzylem... 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subjekt Re: kranówa IP: *.centertel.pl 03.12.08, 22:02 kilka słów mądrości: Benjamin Franklin powiedział kiedyś: wino dostarcza człowiekowi mądrości, piwo wolności, a woda bakterii. W wyniku niezliczonej ilości badań uczeni udowodnili, iż wypijając 1 litr wody dziennie, wchłaniamy rocznie 1 kg Escherichia coli -bakterii znajdowanej w fekaliach. Innymi słowy, pijąc wodę spożywamy rocznie kilogram gówna. Natomiast pijąc piwo i wino (tequille, rum, whisky, wódkę lub inny napój wyskokowy) NIE ponosimy tego ryzyka, ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie, warzenie, filtrowanie, destylację lub/oraz fermentację. Pamiętaj: Woda = gó.... Wino, wódka, piwo = Zdrowie. Dlatego znacznie lepiej jest pić wódkę i pleść głupstwa, niż pic wodę i być zasrańcem. Nie musisz dziękować mi za tę informację; Przekazuję ją w czynie społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: kranówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 22:16 już gdzieś to czytałem ..słabizna..nic to nie wnosi do tej dyskusji.. Odpowiedz Link Zgłoś