aguska0018 12.05.10, 22:58 Czy wasze 12-letnie córki nocują u koleżanek lub koleżanki u nich a jeśli tak to jak często i co o tym myślicie? Bo u mnie w domu temat zrobił się bardzo aktualny i nie wiem co o tym myśleć Czy to standard? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: nocowanki 13.05.10, 13:08 Moja córka (12 lat) nocuje czasami u koleżanki. Czasami z jednej nocy robią się dwie. Tamta dziewczynka też czasami u nas nocuje (ale rzadziej niż moja u nich). Znamy się z jej rodzicami od lat, nie ma tu problemu. Częstotliwość - trudno powiedzieć. Czasami jest tak, że w jeden weekend nocują u jednej, a w kolejny u drugiej. A czasami raz na parę tygodni. Zawsze nocowanie ma miejsce w weekendy. Inne koleżanki nie nocują u nas, ani nasza córka u innych. Nie mam nic przeciwko temu. Sama nigdy nie nocowałam u koleżanki, ani koleżanka u mnie. Pamiętam jak cierpiałam z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: nocowanki 09.08.10, 18:25 Nie mam dzieci ale nocowałam u koleżanek jak byłam młodsza, one zresztą u mnie też, nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś