Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 20:47 czy lokator moze postawic scianke na klatce zasłaniającą światło dzienne bez zgody lokatorów w bloku tbs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHALINA56 Re: pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:36 W zadnym z bloków nie może byc samowoli budowlanej. Kazda przeróbka w mieszkaniu badz na zewnatrz wymaga zgody własciciela bloku. WŁASCICIEL BLOKU MOŻE SIE ZGODZIĆ, POD WARUNKIEM ZE POZOSTALI MIESZKAŃCY KLATKI POZYTYWNIE - NA PISMIE! - WYRAŻĄ ZGODE NA TAKA PRZERÓBKE.Jeśli uważacie że wam to przeszkadza to zgłoscie do inspektora budowlanego. Samowola budowlana jest bardzo srogo karana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:20 byłem u własciciela bloku i pwiedziałze ze nie musi byc zadne pozwolenie od mieszkanców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 09:30 a gdzie ta ścianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 09:45 To jak Tbs jako wlasciciel wyraził zgode to temat jest zamkniety i nic juz nie wskurasz Odpowiedz Link Zgłoś