IP: 83.1.119.* 09.01.09, 16:03
jeśli ktoś wie ,dlaczego szpital w Tarnobrzegu zmienił bank na pko sa to będę wdzięczny. A jeszcze jedno -czy jest w Tbg-u filia tego banku , a jeśli to gdzie.
założę się że nie tylko moje k....i h... leca na decyzje panów W.i K.
Oni chcą nas wytrącić z równowagi
Obserwuj wątek
    • Gość: szpitalnik Re: szpital IP: *.centertel.pl 09.01.09, 16:15
      takie rzeczy jak lokalizacja filii banku PKO SA powinno się wiedzieć.
      Jak się nie wie, można sobie "wygooglać" w internecie jak się ma komputer i dostęp do sieci.
      Obelżywymi słowy proszę nas na forum nie zaszczycać, nawet pisząc z użyciem wielokropków.
      Zespół Aspergera na szczęście nie jest śmiertelny i daje się leczyć.
      Indywidualnie i nie na forum, ale się daje.
      • Gość: wiedźma Re: szpital IP: 83.1.119.* 09.01.09, 17:05
        szanowny panie "szpitalnik"- takie rzeczy jak znajomość ulokowania kont dominującej większości pana pracowników nie uszły pańskiej uwadze- tak sądzę po pańskiej znajomości terminologii medycznej/ i proszę nie czepiać się skrutów czy wielokropków -moga oznaczać wiele-do "życzeń świątecznych " włącznie/. To dobry sposób na zarobienie paru tysiączków ,bo robole ze szpitala /te "robole",którym wciąż dokłada się nowe zakręty by im utrudnić egzystencję ,i nie maja oszczędności/ nie podejmą wypłaty i nie przeżyją godnie kolejnego weekendu.A ta filia-pytanie o nią- to test na inteligencję panie szpitalnik i cała reszta z wkurzonym na czele-jak można podjąc kasę jeśli nie ma jej na koncie-a wiekszość ma w PKO BP SA. Miałam też na myśli iż moja nieznajomość miasta pociągnie wielu do dyskusji/i nie ukrywaj się za komórką/.
      • Gość: w Re: szpital IP: 83.1.119.* 09.01.09, 17:13
        "Niemoralnym jest ten który żyje na koszt ogółu"
        prof.Rybarski
    • Gość: wkurzony Re: szpital IP: 80.48.174.* 09.01.09, 16:29
      a po co ci bank pko.naprawde nie wiesz gdzie jest?.rusz troche głową ,ja ci nie
      powiem
      • Gość: wiedźma Re: szpital IP: 83.1.119.* 09.01.09, 17:17
        tu nie chodzi o bank
        tylko o kase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka