Gość: ia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:32 potrzebuje kredytu, ok 2000,gdzie najtaniej,odpadaja karty kredytowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marco_tbg Re: kredyt!!! IP: *.smsiarkowiec.pl 07.06.09, 18:50 sproboj lukas bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kredyt!!! IP: 83.1.122.* 07.06.09, 21:46 Masz rację, karta kredytowa jest opłacalna jeśli płaci się nią za zakupy i spłaca całość w terminie, wtedy nie ponosi się kosztów. Jeśli weźmiesz gotówkę z karty będzie to najdroższy z możliwych kredytów. Polecam kredyt gotówkowy w AIG, Dominet co jakiś czas ma promocję, jeśli trafisz na taki dzień to dostaniesz bardzo tani kredyt. Najtańszy jest Bank Spółdzielczy, jeśli dadzą Ci kredyt będzie najtaniej. Odradzam Providenta i inne szybkie kredyty w agencjach nie będących bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kredyt!!! IP: 83.1.122.* 08.06.09, 17:01 hehe,od zrodla wiem ze Dominet ma zle kredyty wiec odpada,PKO tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadluzony Re: kredyt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 10:25 a ja polecam SKOK.. Ten na Sandomierskiej.. Szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kredyt!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:27 Również tyle potrzebuję kredytu i powiem szczerze,że oprócz samodzielnego "oblatania"wszystkich lokalnych banków,poszukiwań w internecie i wydzwonieniu do innych banków,zasięgnęłam porady doradcy finansowego.Jest to darmowa usługa,a naprawdę warto z niej skorzystać.Jeśli potrzebujesz namiaru to pisz do mnie na gg 7658771 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kredyt!!! IP: 83.1.122.* 08.06.09, 17:00 A ja Wam radzę Kredyt Bank na 1-go Maja albo już Waryńskiego. Ten na przeciw Sezamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kredyt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:50 a ja polecam najpierw sprawdzić zdolność kredytową ! Czy masz juz kredyty? Masz historię kredytową ? Jakie zarobki? masz dzieci? żona -mąż przy takiej sumie trzeba zgody małżonka, Dużo tego więć najpierw spróbuj coś z netu zanim ci ktoś zamydli oczy dla prowizji ! Polecam strone mbanku -wirtualny wniosek i wiesz wszystko bez wychodzenia z domu ! albo wycieczka do pośrednika -tylko żetelnego -który wybiera ofertę dla klienta nie prowizje dla siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś