Dodaj do ulubionych

Ziemia w Machowie

IP: *.tpnets.com 28.12.03, 00:59
Powiedzcie Mi co to jest ten Wasz Machow.
Czy warto kupic tam ziemie, ile by kosztowala.
I przede wszystkim czy bedzie tam, tak bajecznie,
jak to wiesc niesie?
Widzialam ten krajobraz ksiezycowy, kiedy jeszcze smierdzialo,
i praca wrzala ogromnych kopar.
Nie moge sobie wyobrazic w tym golym od roslinnosci miejscu kolorowych zagli
i turystow... i zdrowego wypoczynku, ale moze sie myle?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitr Re: Ziemia w Machowie IP: *.dmpbk.com.pl 31.12.03, 09:28
      Teraz zapomnij o kupnie ziemi w Machowie bo wszytko wykupili kierownicy bylych
      zakladow z Machowa oraz VIP-y Tarnobrzeskie.
      Teraz zacznij sie rozgladac za ziemia po drugiej stronie Wisly tam tez bedzie
      powstawal zalew czy cos takiego (na miejscu starej kopalni siarki)bo ja juz mam
      cale 2ha
      • Gość: Alka Re: Ziemia w Machowie IP: *.tpnets.com 31.12.03, 20:59
        OK. Ale jak to ma wyglądać, czy będzie jakaś uporządkowana architektura, czy
        urośnie tam cokolwiek zielonego??
        Czy są na to konkretne pomysły?
        • Gość: Pitr Re: Ziemia w Machowie IP: *.dmpbk.com.pl 02.01.04, 09:03
          Z tego co slyszalem ma powstac jakas infrastruktura tzn jakies budynki i droga
          szybkiego ruchu Krakow - Lublin.
          Ale czy na 100% tego nikt tak naprawde nie wie
          • guyritchie ...Machów Spa... 02.01.04, 11:44
            Gość portalu: Pitr napisał(a):
            > Z tego co slyszalem ma powstac jakas infrastruktura tzn jakies budynki i
            droga
            > szybkiego ruchu Krakow - Lublin.
            > Ale czy na 100% tego nikt tak naprawde nie wie

...oczywiscie, ze droga powstanie...jest juz w planach i bedzie laczyla oba
            miasta z ladowiskiem wahadlowcow kosmicznych latajacych regolarnie na Io,
            Europe i na Marsa...ale lotnisko powstanie wczesniej...
            ...Machów Spa rozbujal rynek nieruchomości w Tbg...hehehe...to przeciez bedzie
            przepiekne miejsce z ugladzonymi brzegami, bez roslinnosci albo z posadzonymi
            pod sznurek topolami bo szybko rosna...z widokiem na dwa kominy i resztki
            zakladow chemicznych...demonizuja wszyscy ten zalew...takich miejsc w Bulandzie
            jest sporo i to akurat w niczym sie nie wyrozni...przez kilkanascie lat bedzie
            nadal balagan a z budynow i infrastruktury to powstana tekturowo-pustakowe
            budki sezonowe z hotdogami i piwkiem...vide brzeg Wisly w okolicach
            fregaty...tam po prostu jest maksymalny bajzel, burdel czy jak to jeszcze mozna
            nazwac...i ktos zezwolil na budowe tych ochydnych ruin...na wysypywanie gruzu
            nad brzegiem (czy to mialy byc umocnienia?)...domyslam sie, ze ten sam "ktos"
            wyda zezwolenie na budowe barakow nad brzegiem zalewu...hehehe....juz widze ta
            marine w Tbg...sorrrry ale jakos nie wierze w nagly napływ estetów do Tbg...to
            miasto odwraca sie do wszystkiego dupa...do Wisły-pieknie tam jest
            nieprawdaz...do lini kolejowej-dworzec pkp jest przyjazny...do przemysłu-czy w
            strefa ekonomiczna to funkcjonuje? a tak...ostatni inwestorzy jej znalezc nie
            mogli...to i dupa sie odwroci do zalewu...
            • Gość: A Re: ...Machów Spa... IP: *.tpnets.com 03.01.04, 17:37
              Tak myślałam, w czerwcu jechalam wisłostrdą do Tarnobrzega, dziur jak w
              najlepszym serze.
              Zieleni wogóle, raczej beznadziejny był widok, ale starzy znajomi w mieście
              żyją wizją raju w tym miejscu...
    • Gość: atamtari Re: Ziemia w Machowie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 00:38
      Machów, to taki wielki dołek w ziemii tuz przy mieście, za rok ma być już ponoć
      woda, nadbrzeże jest już do ładu doprowadzone, a na południowej skarpie
      powstaje ośrodek, około 40 domków murowanych, o powierzchni około 100m2 każdy,
      cosik sie tam jeszcze dizeje, ale obecnie nie wiem co, bo dawno nie byłem... a
      ziemia w zeszłym roku nie była jeszcze sprzedana, ale od dwupasmówki
      rozdzielone maja byc działki dla kierownictwa byłej kopalni w ramach
      deputatu... reszta innym razem, bo spać mi sie już chce..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka