Dodaj do ulubionych

delikatesy centrum w baranowie sandomierskim

IP: *.stalowa.pilicka.pl 13.08.09, 19:43
podobno otwarli nowy market w baranowie sandomierskim czy wie ktos moze czy przyjmuja tam ludzi do pracy wie ze juz pózno sie obudziłam ale lepiej pózniej niz wcale nie było zednych ogłoszen wiec pytam moze ktos cos wie na tan tamat z góry dziekuje....
Obserwuj wątek
    • Gość: tbg Re: delikatesy centrum w baranowie sandomierskim IP: 194.181.134.* 14.08.09, 14:36
      najlepiej to podjechac i zapytac wlascicela ale na wyplate ci nie
      nawala to jest sklep prywatny
    • Gość: nie daj boże Re: delikatesy centrum w baranowie sandomierskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 22:08
      Dziewczyno ja to bym nie chciał, żebyś Ty mi sprzedawała cokolwiek - jeśli z liczenia kasy jesteś tak samo "dobra" jak z j.polskiego to raczej szukaj pracy w Tesco przy układaniu towaru na półkach. A tak na temat: skoro sklep już otwarty ( a otwarty )tzn., że załoga skompletowana.
    • Gość: gość Re: delikatesy centrum w baranowie sandomierskim IP: *.flash-net.pl 17.08.09, 18:03
      Obsługa sklepu była skompletowana już ponad miesiąc temu,a ogłoszenia były
      podawane jakieś 3 miechy w tył,jak nie więcej. Trochę późno się ocknęłaś...
      A poza tym to zapytaj się ile zarabiają dziewczyny w innych sklepach "Centrum",
      co to za "rewelacyjna" praca
      • Gość: ala Re: delikatesy centrum w baranowie sandomierskim IP: *.stalowa.pilicka.pl 18.08.09, 17:23
        no mówiłam ze pózno soe obudziłam ale jak sie nie ma pracy wogóle to kazda jest dobra a co do kasy to pewnie najnizsza srednia krajowa płaca tak mysle ale zapytac nie szkodzi ale i tak juz nic z tego :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka