Gość: Anna IP: *.flash-net.pl 05.09.09, 11:40 Proszę o pomoc w kupnie tego pieska.Gdzie są giełdy w naszym rejonie?Może jakieś wskazówki od hodowców tej rasy?Na co trzeba zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 14:58 Prosze podac adres mailowy sa 2 pieski do sprzedania tej rasy w tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: 80.48.174.* 05.09.09, 15:21 www.spaniele.pl/ tutaj masz troche wiadomości o tej rasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: 188.33.120.* 07.09.09, 18:21 witam mam do sprzedania trzy pieski tej rasy cena oczywiście do negocjacji proszę dzwonić 797187385 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: 83.1.112.* 07.09.09, 19:54 www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/do_sprzedania_cocker_spaniel_2_pieski,20090907134130.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: *.chello.pl 09.09.09, 22:32 6- tygodniowe???!!! :/ Szczeniak powinien mieć najmniej 8 tyg.! Ludzie, którzy oddają 6-tyg. psiego oseska (który jeszcze ssie) są POTWORAMI! Mają w du...e dobro zwierząt - liczy się tylko ZYSK! Pozbyć się szczeniąt i produkować nowe! Produkować, produkować, produkować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 09:59 Zastanów się dobrze nad tą rasą. Może i ładne ale strasznie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_label Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. 09.09.09, 22:08 Spaniele na pewno nie są głupie! Czasami mają głupich właścicieli. Błagam nie kupuj spaniela bez rodowodu od pseudohodowców. To właśnie dzięki nim spaniele mają taką opinię jak ta powyżej... Zapraszam na moje forum (link w sygnaturce) - jest tam wiele informacji, które na pewno Cię zainteresują :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_label Re: Chcę kupić Cocer Spaniela. 09.09.09, 22:20 Polecam hodowle zarejstrowane w ZKwP: Hodowle cocker spanieli angielskich Pamiętaj, nie ma czegoś takiego jak "rasowy bez rodowodu"! Polecam ten artykuł: www.arka.strefa.pl/rasa.html/ Spaniele to cudowne psy, niestety tak zwani pseudohodowcy doprowadzili do tego, że psy te mają złą opinię. A bierze się to stąd, że rozmnażają oni psy przypominające spaniele, nie mające udokumentowanego pochodzenia, nie sprawdzonych pod względem psychicznym czy nadają się do rozmnażania, Skutkiem takiego bezmyślnego rozmnażania jest niestety często spotykany u "spanieli bez rodowodu" tzw. "rage syndrom" - nieprzewidywalne ataki agresji, mające podłoże neurologiczne. Spaniele z pewnego źródła (takie, które mają udokumentowane pochodzenie w rodowodzie) nie cierpią już na ten syndrom, dzięki mądrej selekcji i rozmnażaniu tylko najlepszych ekterierowo i psychicznie psów... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś