Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 16:51 Witam. Czy ktoś zna zespół Grafit? Proszę o opinie na temat tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: zespół na wesele IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 07.09.09, 16:54 Sprecyzuj skąd ten zespół jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:19 Zespół jest z okolic Sandomierza. Skład 4 osoby. Sami faceci. Są na stronie weselicho net ale chciałabym wiedzieć jak sprawa wygląda w rzeczywistości jak grają, bawią gości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: zespół na wesele IP: 80.51.159.* 20.09.09, 19:06 Grali u mnie na weselu Zespół jest po prostu wspaniały polecam go z czystym sumieniem. Na pewno będziesz zadowolona .Świetnie bawią gości oczepiny super. Odpowiedz Link Zgłoś
fazikpl665 Zespół Grafit 21.09.09, 13:07 Byłem na weselu i był ten zespół tak się wybawiłem że szok :) gorąco ich polecam są naprawdę zajebiści i za stołami grają same znane kawałki i naprawdę umieją grac i śpiewac :) chcesz miec zajebiste wesele to bierz ich :) oczepiny też niezłe ;) polecam gorąco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksa Re: Zespół Grafit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:00 bylam w tym roku na sylwestrze gdzie niestety grał ten zespół dno totalne-źle dobrane utwory do grupy wiekowej fatalny śpiew wokalistki i strasznei dlugie przerwy nie mówiąc juz o tym ze w trakcie zabawy zastawiali sie co zagrac a ludzie stali i patrzyli w siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś