Dodaj do ulubionych

zespół na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 16:51
Witam. Czy ktoś zna zespół Grafit? Proszę o opinie na temat tego zespołu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: zespół na wesele IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 07.09.09, 16:54
      Sprecyzuj skąd ten zespół jest
      • Gość: mała Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 17:19
        Zespół jest z okolic Sandomierza. Skład 4 osoby. Sami faceci. Są na stronie
        weselicho net ale chciałabym wiedzieć jak sprawa wygląda w rzeczywistości jak
        grają, bawią gości itp.
    • Gość: Joasia Re: zespół na wesele IP: 80.51.159.* 20.09.09, 19:06
      Grali u mnie na weselu Zespół jest po prostu wspaniały polecam go z czystym
      sumieniem. Na pewno będziesz zadowolona .Świetnie bawią gości oczepiny super.
    • fazikpl665 Zespół Grafit 21.09.09, 13:07
      Byłem na weselu i był ten zespół tak się wybawiłem że szok :) gorąco ich polecam
      są naprawdę zajebiści i za stołami grają same znane kawałki i naprawdę umieją
      grac i śpiewac :) chcesz miec zajebiste wesele to bierz ich :) oczepiny też
      niezłe ;) polecam gorąco ;)
      • Gość: roksa Re: Zespół Grafit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:00
        bylam w tym roku na sylwestrze gdzie niestety grał ten zespół dno totalne-źle
        dobrane utwory do grupy wiekowej fatalny śpiew wokalistki i strasznei dlugie
        przerwy nie mówiąc juz o tym ze w trakcie zabawy zastawiali sie co zagrac a
        ludzie stali i patrzyli w siebie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka