akne1 21.08.05, 22:28 Ile języków obcych możemy się uczyć na AŚ? Na pedagogice zaznaczało się tylko jeden, zaś za zarządzaniu koledze kazano wpisać dwa. Więc jak to jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka191 Re: Jezyki obce 22.08.05, 11:20 Hej no ja jestem na zarządzaniu informacją i mam dwa języki ... mi się wyadje że na reszcie kierunków może tak samo być... Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna19 Re: Jezyki obce 21.09.05, 13:57 Haj ja też jestem na pedagogice i patrzyłam na plan studiów co prawda z zeszlych lat. Ale tam był tylko jeden język-angielski. Może to sie zmieniło, nie wiem. A moze to tylko w przypadku mojego kierunku studiow bo to pedagogika z j. angielskim.Tak więc angielski jest przedmiotem bardzo istotnym.Tak szczerze to osobiście chcialabym się uczyc jeszcze jakiegoś języka. Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: Jezyki obce 21.09.05, 21:09 Chyba jednak będziemy miały tylko jeden język (w moim przypadku niemiecki). Równie ów fakt mnie nie cieszy (kolega na zarządzaniu ma dwa języki :( ). Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_86 Re: Jezyki obce 23.09.05, 21:04 Ja jestem na fil. ang i oprócz anglika rzecz jasna - jest jeszcze niemiecki. Nie ma się co martwić, podobno na UJ na Stosunkach nie ma żadnego języka! (serio) Odpowiedz Link Zgłoś