jokas1 29.08.05, 18:45 ...zrobilam juz zdjecia, ale z tego co czytam nie moge wkleic tego na forum. Czy ktos wie jak to moge inaczej zrobic?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: Zdjecia 29.08.05, 19:26 Po pierwsze - dziekuję za zdjęcia. po drugie - pięknie uszyte kurteczki! Brawo! Tez chciałabym tak szyć:-) Powiedz proszę, czy do szycia takich grubszych rzeczy używasz zwykłej maszyny? Czy masz jakąś profesjonalną. A poszewka - super- to właśnie takie "moje" kolorki. Nie lubię tylko koronek. Ale naprawdę ładnie to wygląda. A oto jak można zaprezentować zdjęcia na forum: można zdjęcie umieścić tu: imageshack.us/ a potem w poście wkleić link do zdjęcia. Niestety nie można bezpośrednio wkleic zdjęcia do postu:-( Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link
jokas1 Re: Zdjecia 29.08.05, 19:39 ...ja szyje na zwyklej maszynie i musze powiedziec, ze nie mam problemow z tego typu materialami... Odpowiedz Link
dariaza Re: Zdjecia 30.08.05, 09:06 fajna kołderka, napewno niepowtarzalna, a to się w samodzielnym szyciu liczy najbardziej. No i cena pewnie też wyszła atrakcyjna. Sympatyczne kolorki i fajny pomysł z połączeniem materiałów różnego rodzaju. Odpowiedz Link