cashaa 02.02.06, 21:08 Cześć. Jestem nowa na tym forum i witam wszystkich na tym forum. Od niedawna mieszkam w Łodzi i szukam sklepów z materiałami. Najlepiej gdyby to były hurtownie, gdzie można kupować również w detalu. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plavusa Re: sklepy w Łodzi 02.02.06, 22:20 Witaj cashaa! Ja Ci nie pomogę, ale na pewno zgłoszą się jakieś łodzianki. Tam chyba sklepów i hurtowni z tkaninami nie brakuje? Przecież to zagłębie włókiennicze!:-))) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
ja_magnes Re: sklepy w Łodzi 14.02.06, 22:19 zagłębie jak zagłębie, coś się może znajdzie... wielu zakładów już niestety nie ma, ja bazuję na sklepach z tzw. resztkami, gdzie można kupić materiały z końcówek produkcji (przy czym taka końcówka to np 100 m więc w detalu idzie tanio a można coś wybrać). Od jakiegoś czasu nie szyję, więc nie jestem na bieżąco, ale nadal istnieją: sklep na kilińskiego przy nawrot (w drugą stronę kilińskiego niż poczta główna), sklep na tymienieckiego nr ? sklep dawnego uniontexu chyba (jak się tu mieszka od zawsze to szczegóły umykają :)) na pewno pomiędzy piotrkowską a przędzalnianą. Dla pasjonatów firanek: kilińskiego przy tymienieckiego, fabryka firan na kaczeńcowej. Są oczywiście inne punkty ale często drogie - parę sklepów na piorkowskiej, kiedyś było stoisko w uniwersalu na pl. niepodległości. jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. pozdr. Odpowiedz Link
hariett Re: sklepy w Łodzi 15.02.06, 18:19 jesli interesują cię również dzianiny, to polecam sklep firmowy Piramiada zakładów Teofilów,na ul. Szparagowej , prawie naprzeciewko Carefura duzy wybór , a i ceny czasami bardzo niskie sztruks ostatnio kupowałam po 15zł /m w hurtowni przy Limanowskiego, jadąc z Teofilowa chyba druga uliczka w prawo za Włokniarzy, naprzeciwko kościoła św.Antoniego Odpowiedz Link
krystyna_54 Re: sklepy w Łodzi 18.02.06, 10:27 Tak Łodz monopolemwłókiennictwa to była dawno Teraz są PUCHY!!! Kilka hurtowni sprzedaj tylko w drtalu, szparagowa na przeciwko carfura ,brukowa 8/10 trzeba szukać z rampy 2-3 wejście,Sklep na zachodniej przy próchnika wejscie troszku z boku od str przytanku w kierunku radogoszcza ,na piotrkowskiej miedzy Jaracza a rewolucji potej samej str co Magda-fajny sklep bieżące materiay i nie aż taki drogi Odpowiedz Link