Dodaj do ulubionych

sklepy w Łodzi

02.02.06, 21:08
Cześć.
Jestem nowa na tym forum i witam wszystkich na tym forum.
Od niedawna mieszkam w Łodzi i szukam sklepów z materiałami.
Najlepiej gdyby to były hurtownie, gdzie można kupować również w detalu.
Pozdrawiam.
Kasia
Obserwuj wątek
    • plavusa Re: sklepy w Łodzi 02.02.06, 22:20
      Witaj cashaa!
      Ja Ci nie pomogę, ale na pewno zgłoszą się jakieś łodzianki. Tam chyba sklepów i
      hurtowni z tkaninami nie brakuje? Przecież to zagłębie włókiennicze!:-)))
      Pozdrawiam serdecznie!
    • ja_magnes Re: sklepy w Łodzi 14.02.06, 22:19
      zagłębie jak zagłębie, coś się może znajdzie... wielu zakładów już niestety nie
      ma, ja bazuję na sklepach z tzw. resztkami, gdzie można kupić materiały z
      końcówek produkcji (przy czym taka końcówka to np 100 m więc w detalu idzie
      tanio a można coś wybrać). Od jakiegoś czasu nie szyję, więc nie jestem na
      bieżąco, ale nadal istnieją: sklep na kilińskiego przy nawrot (w drugą stronę
      kilińskiego niż poczta główna), sklep na tymienieckiego nr ? sklep dawnego
      uniontexu chyba (jak się tu mieszka od zawsze to szczegóły umykają :)) na pewno
      pomiędzy piotrkowską a przędzalnianą. Dla pasjonatów firanek: kilińskiego przy
      tymienieckiego, fabryka firan na kaczeńcowej. Są oczywiście inne punkty ale
      często drogie - parę sklepów na piorkowskiej, kiedyś było stoisko w uniwersalu
      na pl. niepodległości. jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. pozdr.
      • hariett Re: sklepy w Łodzi 15.02.06, 18:19
        jesli interesują cię również dzianiny, to polecam sklep firmowy Piramiada
        zakładów Teofilów,na ul. Szparagowej , prawie naprzeciewko Carefura duzy
        wybór , a i ceny czasami bardzo niskie
        sztruks ostatnio kupowałam po 15zł /m w hurtowni przy Limanowskiego, jadąc z
        Teofilowa chyba druga uliczka w prawo za Włokniarzy, naprzeciwko kościoła
        św.Antoniego
    • krystyna_54 Re: sklepy w Łodzi 18.02.06, 10:27
      Tak Łodz monopolemwłókiennictwa to była dawno Teraz są PUCHY!!! Kilka hurtowni
      sprzedaj tylko w drtalu, szparagowa na przeciwko carfura ,brukowa 8/10 trzeba
      szukać z rampy 2-3 wejście,Sklep na zachodniej przy próchnika wejscie troszku z
      boku od str przytanku w kierunku radogoszcza ,na piotrkowskiej miedzy Jaracza a
      rewolucji potej samej str co Magda-fajny sklep bieżące materiay i nie aż taki
      drogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka