226gusia 30.10.09, 13:47 Witam bardzo proszę o namiary na dobry katering i obsługę ( sprawdzoną) , ponieważ za niedługo czekają mnie chrzciny i nie chciałabym żeby było coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airwalker_3 Re: dobry catering 01.11.09, 10:22 może I$stambul kebab na 3 maja w Sosnowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: dobry catering 02.11.09, 10:14 polecam z remizy w Łośniu mogę podać namiary na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catering katowice Re: dobry catering IP: 93.175.65.* 06.03.14, 00:25 bardzo dobra firma cateringowa to Halo Catering Katowice są z katowic ale bez problemu obsługują większe cateringi poza katowicami. Duże smaczne porcje w bardzo dobrej cenie to ich niewątpliwa zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.budzynski Re: dobry catering IP: *.naszasiec.net 19.02.20, 11:52 Jeśli o mnie chodzi to zawsze się u nas sprawdza Catering Arts. Ostatnio zamawialiśmy na papierowe gody i po raz kolejny się nie zawiedliśmy. Dużym plusem jest to, że zapewniają porcelanę i nakrycie stołów. Odpowiedz Link Zgłoś