Dodaj do ulubionych

Mężydło stracił fotel szefa PiS

IP: *.torun.mm.pl 14.09.04, 17:39
Szkoda Mężydły, on jedyny trzymał w garści ten cały niepoważny PIS w Toruniu.
Teraz na nowo zacznie się w PiS-sie walka o stołki i o miejsca na listach
wyborczych. Mężydło nie nadawał się to tej bezwzględnej polityki, którą
prowadzą m.in. Kaczyńscy na terenie naszego województwa i dlatego jego
kariera parlamentarzysty dobiega końca - nie ma szans na ponowny wybór.
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.zsmeie.torun.pl 15.09.04, 09:23
      Porządny człowiek, niezły polityk, bardzo dobry poseł. Mam nadzieję, że mimo to
      bedę miał okazję na niego zagłosować. Jeżeli PiS padnie ofiarą ludzi pana B.,
      tak jak podczas wyborów europejskich, to straci mój głos.
    • Gość: h Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: 213.17.208.* 15.09.04, 11:53
      Bardzo prawy czlowiek nie tylko w polityce, ale takze w zyciu sasiedzkim i
      rodzinnym. Jego poglady na zycie spoleczne zbudowane sa na twardym gruncie
      doswiadczen zyciowych. Bardzo Go cenie
    • noname4you Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS 15.09.04, 13:49
      Niestety PiS pod wodzą Markowskiego to zależność od pana B. Szkoda....Żal mi
      Posła Mężydły to porządny człowiek....
      • Gość: rzecznik_prasowy Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:58
        Na bank byly naciski ze strony Kaczorow. Ludzie to jest polityka. Zawsze gora wie lepiej i trza sie pdoporzadkowac. A Mezydlo? No coz... poradzi sobie. Wie, ze to jest polityka i nie ma stabilnosci.
    • Gość: stefek Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:12
      Ja mam nadzieję, że Poseł Mężydło nadal bedzie kandydował do sejmu. Jest to
      uczciwy polityk i było by wielką szkodą gdyby zabrakło go w parlamencie.Panie
      Antoni niech Pan nie rezygnuje.
      • Gość: tomi Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.torun.mm.pl 16.09.04, 02:10
        A mi go wcale nie szkoda. Jako poseł opozycji wykazał sie prawie całkowitym
        brakiem zaangażowania w sprawy Torunia. Niewidoczny, niewyraźny, nijaki. Chyba
        nigdy nie słyszałem o nim w TV. Może przyjdzie na jego miejsce jakaś bardziej
        dynamiczna osoba, która ruszy PiS z miejsca. Polityka polityką ale trzeba
        przyznać że Kaczory musiały podjąć jakieś decyzje skoro jego aktywność bliska 0
        przekłada sie bezpośrednio na wyniki PiSu w naszym okręu.
        • Gość: supernacia Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.torun.mm.pl 16.09.04, 08:34
          Odnoszę sie z uznaniem do zasług jakie poczynił działając w Solidarności, ale
          na etosie nie można jechać przez całe życie! Trzeba coś robić jeśli jest sie
          posłem a mi sie wydaje że on poprostu "zbijał bąki". Mimo tego że ten Markowski
          jest z Bydgoszczy to wiecej o nim słyszałem niż o pośle Mężydle z Torunia!
          Teraz bedzie pewnie rywalizował z Girzyńskim i wydaje mi sie że zwycięży młoda
          krew. Stawiam na Girzyńskiego.
          • Gość: ostry Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:03
            Tylko nie Girzyński z szemranym towarzystwem....
            • Gość: supernacia Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS IP: *.torun.mm.pl 16.09.04, 09:44
              A niby jakie to szemrane towarzystwo? Złodzieje bandyci czy aferzyści? Jeśli
              piszesz o szemranym towarzystwie to podaj jakieś konkrety! Równie dobrze moge
              napisać że szemrane towarzystwo stanowią koledzy Wyrowińskiego związani niegdyś
              z Unią Wolności
            • roleta1 Re: Mężydło stracił fotel szefa PiS 23.09.04, 22:44
              Gość portalu: ostry napisał(a):

>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka