barss 19.07.05, 22:07 Czy ktoś ma informacje na jakich stacjach warto tankować? Gdzie kombinują a gdzie jest dobre paliwo? Co sądzicie o JET? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilknaanne Re: Gdzie tankować w DG 20.07.05, 09:16 Ja tankuje na małej stacji na ulicy Kasprzaka! Mają kontrole co drugi dzień i to gwarantuje dobrą jakość paliw. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Gdzie tankować w DG 20.07.05, 14:19 Tankuję tylko na BP,na ich paliwie dobrze mi się jeżdzi,nigdy nie miałem kłopotów z samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Gdzie tankować w DG 25.07.05, 20:31 Nie przesadzasz z tą kontrolą? Któraż z inspekcji jest tak gorliwa, biorąc pod uwagę, że koszt takiej kontroli to kilkaset złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
wilknaanne Re: Gdzie tankować w DG 28.07.05, 19:26 kelo napisał: > Nie przesadzasz z tą kontrolą? Któraż z inspekcji jest tak gorliwa, biorąc pod > uwagę, że koszt takiej kontroli to kilkaset złotych. Nazwy Ci nie podam , ale polecam stację Shella koło Makro! Mają najgorszy syf na śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś
switch2u Re: Gdzie tankować w DG 29.09.05, 14:55 wilknaanne napisał: > > > Nazwy Ci nie podam , ale polecam stację Shella koło Makro! > Mają najgorszy syf na śląsku! skąd wiesz??????????tankuje tam czasem i sie troche przeraziłam:( no ale nie zauwazyłam roznicy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wilknaanne Re: Gdzie tankować w DG 29.09.05, 18:40 switch2u napisała: > skąd wiesz??????????tankuje tam czasem i sie troche przeraziłam:( no ale nie > zauwazyłam roznicy:/ Od ostatniego tankowania mineło 2 miesiące, może już jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
switch2u Re: Gdzie tankować w DG 30.09.05, 19:28 na to pytanie Ci nie odpowiem bo moja sierrka żre tak czy siak 10 l a i ma swoje lata wiec chrzanie co jej leje do baku...No ale furki starszych narazać nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś