annia77 22.11.07, 17:29 Witam Pewnie zaglądają tu doświadczone mamusie /tatusiowie. Szukam sprawdzonego pediatry - może ktoś z Was zna kogoś godnego polecenia. Moje dziecko urodzi się pod koniec roku i nie chciałabym wybierać zupełnie w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waniliowa1977 Re: Pediatra - szukam 22.11.07, 23:36 mój zaufany pediatra dr Dróżdż, do mnie na wizyty przychodzi do domu bo mieszka koło mnie i zna rodzinę męża, a z tego co wiem raczej nie chodzi na wizyty, kiedys miał prywatny gabinet, teraz nie wiem, drugi dr Safiński, z przychodni SAFMED w sosnowcu na ul. Grota Roweckiego, wg. mnie świetny specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Pediatra - szukam 27.11.07, 00:16 ja wzywam prywatnie dr. Górską, na NFZ w centrum przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Pediatra - szukam 27.11.07, 09:08 Mój znajomy też chodzi z dziećmi tylko do dr Safińskiego, tylko jemu ufa. Odpowiedz Link Zgłoś
inus_123 Re: Pediatra - szukam 27.11.07, 13:28 Ja mogę z czystym sumieniem polecić dr Jacka Kasnera. Ma prywatny gabinet na ul. Skalskiego. Jego podstawowa zasada, to antybiotyk tylko w ostateczności. Chodzę do niego z dwójką moich dzieci od urodzenia i nie poszłabym do żadnego innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agasegd Re: Pediatra - szukam 29.11.07, 09:45 A ja po naszych przejściach z synkiem dr Kasnera szczerze odradzam - chyba mu się już leczyć nie chce, w każdym razie pakował i pakował w synka leki (łącznie z przeczyszczejącymi dla miesięcznego dziecka, których nie podałam, tylko zmieniłam lekarza). Nawet karty dziecku nie założył, nie mówiąc o gruntownym przebadaniu. Szczerze polecam dr Kopcia (przyjmuje prywatnie w Będzinie - Łagiszy). Z problemami synka byluiśmy u wielu "dogbrych specjalistów", ale dr Kopeć nam dopiero pomógł i stwierdził, że aż dziw, że inni się nie wyznali - symptomy były tak jednoznacznie wskazujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: Pediatra - szukam IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 12:59 proszę o nr do dr Kopcia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś