Gość: hator IP: *.dabnet.pl / 80.48.249.* 16.09.03, 19:08 Co to za sezon ogórkowy? Przyjechałem spowrotem a tu tak mało postów - NIEROBY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: do roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 06:40 To może kolega zapoda jakiś wątek. Ale już nie tym, którego imienia nie wolno wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhattan1 Re: do roboty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 07:24 Ekhm... o kim mówisz? O dziadku zwanym ekologiczny mściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hator Re: do roboty IP: *.dabnet.pl / 80.48.249.* 17.09.03, 14:11 hmmm... no moze faktycznie nic ciekawego sie nie dzieje, a o Talkowskim to juz bylo tyle powiedziane i dodane ze spokojnie trylogie mozna by bylo o tym wszystkim napisac no ale przeciez sa inne ciekawe tematy - np ostatnio na stronie UM pojawily sie notki ze niedlugo konczy sie przetarg na realizacje budowy zbiornika nowej pogorii - czemu np nie o tym pogadac, sposobie wykorzystania walorow turystycznych czy o innych sprawach. Ja np wciaz nie wiem czy wkoncu te 2 hipermarktey (LIDL i ogrodniczy) powstana bo wsumie sam juz mam takie metlik w glowie ze nie wiem czy opinia prezydenta jest decydujaca czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhattan1 Re: do roboty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 19:12 Trochę z innej beczki. Jak Ci się hator podobają usługi dabnetu? Są warci uwagi? Chce siostrze zafundować ale nie wiem czy to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hator Re: do roboty IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 18.09.03, 00:44 Jest ogolnie ok. Cena 61 - troszke wysoka jak sie sprobuje zrobic po swemu ale za to wszystko gra. Na poczatku Baran (wlasciciel - tak sie nazywa jakby co :D) mial problem z kradzieza switchy na korytarzach ale sprawnie i szybko to pozalatwial. Kabelki wszystkie oczywiscie sa w srodku wiec nawet serfujesz gdy Ci za oknem burza smiga. Transfer jest zadowalajacy - czasami moze sie przycina ale to zadkosc (niestety nie wiem dokladniej jak jest w innych blokach co sa podlaczeni radiowym laczem ale z tego co wiem ludzie nie narzekaja i maja sie tam dobrze a zwlaszcza ich net :D). Siec jest spora ale to raczej przy przepustowosci nie przeszkadza - przy poszerzaniu sieci Baran staral sie systematycznie dokupowac nowe lacze - nie wiem ile teraz wynosi wkazdym razie strony chodza ok,a na mule sie wmiare spoko sciaga. Jedyny problem to to ze sasiedzi sieciownicy nic nie udostepniaja, wiekszosc sepi i trza zagadywac na gg do nich ale to to juz LAN a nie NET. W kazdym razie ja mysle ze WARTO. PS jakbys zakladal w Dabnecie neta to powiedz ze ja Cie polecilem - moze Baran mi da jakie bonusy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mummir Re: do roboty 18.09.03, 05:45 Chcesz dorobić a masz dostęp do internetu to nie ma problemu. www.MikesPaid4Email.com/pages/index.php?refid=mummir Świetna firma. Płacą bardzo dobrze od 1 do 5 centa za link a ponadto punktowane linki zamieniają na kasę (tak że warto również klikać za punkty). E-maile przychodzą codziennie, a w każdym kilka linków. Płatne linki zawierają słowo "runner" np. www.MikesPaid4Email.com/scripts/runner.php?aA=677209 Po "kliknięciu" na płatny link następuje logowanie na stronę sponsora. I tutaj najczęściej pojawia się u góry pasek z banerem i informacją ile sekund mamy oglądać stronę sponsora i ile za to dostaniemy np. Mike thanks you supporting his sponsors! You're the best. You will receive 5cents(s), once you have visited this sponsor's site for at least 15seconds . Po upływie określonego czasu pojawia się komunikat: " You've just been paid. See you soon!" lub podobne. W chwili pojawienia się tego komunikatu możemy zamknąć połączenie. Dodatkowo możesz zarobić więcej wchodząc na Paid2Click (NO SEARCHES) i Paid2Click (SEARCHES ONLY) w obrębie waszego konta w Mikes, można tam zarobić kilka dodatkowych centów. Nie polecam działu Paid2Signup w którym za zapisanie się do danego programu czy firmy można jednorazowo dorobić 25 centów! Zasypują skrzynkę emailami że trudno się ich pozbyć. Firma daje - 30$ - na dzień dobry. Minimalna kwota wypłaty: - 150$ - to sporo, ale nie najwięcej. Poza tym firma "stara się" abyśmy z tą kasa zobaczyli się jak najwcześniej wysyłając mnóstwo e-maili i dając możliwości zbudowania 10 poziomów referencyjnych za które dostaje się 10% zarobionej przez innych kasy. Wymagają abyś z tych 150$, które musisz mieć na koncie aby wypłacić, co najmniej 10$ pochodził wyłącznie z twojego klikania, bez pomocy bonusa czy poziomów referencyjnych. Gdy uzbierasz 150$, po zalogowaniu się na twoje konto, będzie widoczny przycisk "Request Payment" - po jego użyciu kasa zostanie przelana w sposób określony przez Ciebie w procesie rejestracji. Dobre rady: 1. Aby na klikanie poświęcić jak najmniej czasu powinieneś klikać na banery i linki używając opcji „otwórz łącze w nowym oknie”. Po takim otworzeniu możesz nawet już do niego nie zaglądać kasa i tak płynie a ty w tym czasie otwierasz dalsze łącza. 2. Wpadniesz zapewne na pomysł tworzenia poziomów referencyjnych zapisując członków swojej rodziny /robi tak większość/. Nie zapisuj ich jednak na jednym poziomie a raczej stwórz poziomy jeden za drugim. Zarobisz więcej kasy dla rodziny bo każdy z nich będzie miał już poziomy referencyjne i dostanie swoje 10%. Spróbuj nic nie tracisz, a może się opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś