cynamoon6 11.06.12, 22:21 Beatanu, zdradź proszę, czy "W ofierze Molochowi" jest ostatnią-ostatnią częścią serii z Rebeką, czy ostatnią napisaną i można oczekiwać więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatanu Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 12.06.12, 10:52 Åsa Larsson od samego początku planowała sześć powieści u Rebeką Martinsson. W ostatnich wywiadach te plany potwierdza. "W ofierze Molochowi" jest więc przedostatnią częścią cyklu. O tym, kiedy ukaże się część ostatnia na razie nic nie wiadomo. To może potrwać parę lat... W każdym razie "W ofierze..." po polsku jeszcze w tym roku, przynajmniej takie są plany. Odpowiedz Link
cynamoon6 Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 12.06.12, 11:27 Och, tylko sześć... Ale może to i dobrze, że nie chce być tasiemcową fabrykantką bestsellerów Odpowiedz Link
beatanu Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 12.06.12, 11:34 > Och, tylko sześć... > Ale może to i dobrze, że nie chce być tasiemcową fabrykantką bestsellerów Też uważam, że to dobrze. Ale to nie znaczy, że pani Larsson chce w ogóle przestać pisać. I niekoniecznie muszą to być kryminały. Odpowiedz Link
cynamoon6 Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 12.06.12, 12:10 Tak myślę, że będzie pisać nadal. Bardzo chętnie przeczytałabym jej inne książki, te z poza serii. Ciekawe czy jest szansa, że kiedyś ukażą się u nas. Wygooglałam sobie opisy i są bardzo zachecające... Odpowiedz Link
eo_wina Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 15.06.12, 20:13 Ojej, a ja jestem dopiero na poczatku przygody z pania A.L. I bardzo mi sie ona podoba Odpowiedz Link
beatanu Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 15.06.12, 23:34 cynamoon6 napisała: > Bardzo chętnie przeczytałabym jej inne książki, te z poza serii. Ciekawe czy je > st szansa, że kiedyś ukażą się u nas. > Wygooglałam sobie opisy i są bardzo zachecające... Hm. Te inne książki spoza serii to dwie nowele wydane jedynie w formie audiobooków. Jedna z nich napisana wspólnie z inną autorką. Nie słuchałam. Jakoś zupełnie o nich zapomniałam, może dlatego, że nie nauczyłam się słuchać prozy... Odpowiedz Link
cynamoon6 Re: Do Beatanu pytanie o Asę Larsson. 16.06.12, 00:43 W takim razie nie doczytałam. Myslalam, ze to regularne ksiażki. Na podstawie opisu ich treści wyobrazilam sobie dwa powieścidła, nawet grubsze od Czarnej ściezki, obiecujące ogromne czytelnicze zadowolenie Jak to audiobooki i w dodatku krotkie, to wcale mi juz tak nie żal Odpowiedz Link