taka_prawda500 Karin Slaughter - Niewidzialny 27.07.16, 08:43 Zaledwie zaczęłam, już koszmarna Lena narozrabiała... giną przez jej głupotę ludzie, to jedna z najbardziej nielubianych przeze mnie postaci w historii wszystkich przeczytanych książek... Odpowiedz Link
taka_prawda500 Re: Karin Slaughter - Niewidzialny 03.08.16, 12:35 Książka świetna. A próby wybielenia Leny przez autorkę pod koniec książki nie sprawią, że ją kiedykolwiek polubię. Odpowiedz Link
silenta Sue Grafton - B jak bezwzględność 29.07.16, 15:31 Idę za ciosem i czytam Grafton dalej. Książka dobra, podoba mi się. Nie wiecie może ile było wydanych jej książek w formie ebooków? W sprzedaży aktualnie widnieją tylko trzy. Odpowiedz Link
andaba Re: Sue Grafton - B jak bezwzględność 29.07.16, 15:46 Mnie najbardziej zachwyciła C jak cisza chyba, do tego stopnia, że do dziś treść dokładnie pamiętam. I eksperymentuję Nie, nie z zabijaniem... Odpowiedz Link
echtom Re: Nele Neuhaus - Żywi i umarli 29.07.16, 21:17 Dla mnie jedna z najlepszych książek Nele (obok "Śnieżki" i "Kto sieje wiatr"). Odpowiedz Link
latarnik88 John Katzenbach Piąty student 31.07.16, 10:04 Klasyk gatunku , raczej nie zawiedzie. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Ann Cleeves-Szklany pokój 29.07.16, 20:31 Kolejne śledztwo Very Stanhope. Chyba najmniej udana książka w całej serii. - "Because murder is more fun away from home" Odpowiedz Link
drilka Kate Morton - Dom nad jeziorem 31.07.16, 19:33 No, nie moja bajka... Obyczajowa z tajemnicą w tle plus współczesne śledztwo. A książkę wygrałam, teraz pójdzie dalej bo na pewno zwolenników znajdzie. Odpowiedz Link
drilka Jenny Rogneby - Leona. Kości zostały rzucone. 31.07.16, 19:38 Niezła Przeczytana błyskawicznie, zostanie w pamięci ale na zakończenie musiałam przymknąć oko bo wątpliwości pozostawia dużo... Polecam Odpowiedz Link
echtom Re: Jenny Rogneby - Leona. Kości zostały rzucone. 31.07.16, 21:31 Też polecałam w czerwcu Odpowiedz Link
taka_prawda500 Re: Jenny Rogneby - Leona. Kości zostały rzucone. 03.08.16, 12:35 Niestety u mnie nie ma tej książki w żadnej bibliotece Odpowiedz Link
echtom Re: Jenny Rogneby - Leona. Kości zostały rzucone. 03.08.16, 14:08 No właśnie, szkoda, że wydaje się całkiem niezłe książki, które nie są promowane i potem trudno je zdobyć. Podobnie było z "Morderstwem w Akademii" Martina Olczaka. Odpowiedz Link
tinysiskin Re: Co teraz czytacie? Lipiec 2016 29.08.16, 09:18 Co prawda już sierpień, ale ja czytam "Triumf owiec" Leonie Swann. Wcześniej czytałam "Sprawiedliwość owiec" i bardzo mi się ta książka podobała. "Triumf..." jest trochę gorszy... Odpowiedz Link