latarnik88 Kate Atkinson Kiedy nadejdą dobre wieści? 07.02.18, 14:03 Czytam ponownie , bo ciekawa , a nie pamiętam jak się rozwinie. Odpowiedz Link
andaba Sasza Hady - Trup z Nottingham 11.02.18, 15:32 Jak już się pozna bohaterów to czytanie szybko idzie, nie trzeba sie zastanawiać kto jest kto . Odpowiedz Link
latarnik88 Mark Billingham Czas Śmierci 12.02.18, 09:22 w czytaniu ,a przeczytana ,Jestem zoną szejka Laili Shukri. Odpowiedz Link
andaba Paula Daly - Co z ciebie za matka? 14.02.18, 21:18 Zobaczymy, dopiero zaczęłam. Odpowiedz Link
andaba Jakub Żulczyk - Wzgórze psów 22.02.18, 20:17 Gdyby nie to, że jest Wielki Post, to bym tego nie przeczytała. Potraktowałam jako pokutę. Tak koszmarnej książki chyba nigdy nie czytałam. Odpowiedz Link
latarnik88 Kate Atkinson Zagadki przeszłości 01.03.18, 15:25 Następna z Czarnej Serii Atkinson. Odpowiedz Link
andaba M.Jungstedt, R.Elinassen - Ciemniejsze niebo 02.03.18, 15:23 Trochę dłużyzn, ale może być. Miałam założyć wątek marcowy, ale chyba nie ma sensu dla dwojga forumowiczów Odpowiedz Link
zokaz Re: M.Jungstedt, R.Elinassen - Ciemniejsze niebo 03.03.18, 02:50 Ja tu pierwszy raz, na razie słabo się orientuję, ale jestem pojętna, choć wiekowa, też chciałabym załoźyć nowy wątek, ale nie bardzo wiem jak. Podczytuję Państawa od dawna, na wiele ciekawych książek zwróciliście mi uwagę. Ale mniejsza o to. Czytam teraz Davida Baldacci'ego Dylemat i zaczyna się ciekawiie, zobaczymy jak dalej. Odpowiedz Link