Dodaj do ulubionych

181 z R-11

14.01.03, 22:29
Jechałem dzisiaj na zajęcia bardzo ciekawym autobusem. Była to wtyczka na
linii 181, z zajezdni R-11 Kleszczowa. Przyjazd i powrót musiał chyba zająć
kierowcy prawie połowę czasu pracy.
Spotkaliście się może z innymi takimi "cudami", pokazującymi, jak racjonalnie
działa ZTM?
Obserwuj wątek
    • e-tam Re: 181 z R-11 15.01.03, 10:52
      To coś jeździ też chyba na 384 więc nie jest to do końca marnotrawstwo.
      • dmirstek Re: 181 z R-11 15.01.03, 15:29
        Pewnie z qrsu na 384 wracał jako 181.
        • pawciod Re: 181 z R-11 15.01.03, 17:00
          Żadna wersja nie wydaje mi się prawdopodobna. Nie wiem jaki był numer brygady
          ale ja podejrzewam, że była to rezerwa, na którą R5 nie nastarczało wozów. Ale
          swoją drogą ciekawa obserwacja.
          PS. Jaki miał numer boczny?
          • szczupy Re: 181 z R-11 15.01.03, 20:02
            Numer brygady M7, więc na obsługę dwóch linii to raczej nie pasuje. Obawiam
            się, że raczej nie dowiem się, co to było.
            • dmirstek Re: 181 z R-11 15.01.03, 20:46
              maratonik w takim razie - kiedyś jeszcze widziałem busa też z R11 na 159 - co
              on tam do jasnej ciasnej nie wiem - wiem tylko, że o dziwo przyjechał
              punktualnie :-)
              • pawciod Re: 181 z R-11 16.01.03, 16:14
                Dziwne. Bardzo dziwne. Na 181 są brygady 1,2,3,M4. To skąd tam numer 7????
                • iwo_ Re: 181 z R-11 16.01.03, 23:21
                  Jak już jesteśmy w tych kwestiach, to co dokładniej znaczą różne kursy
                  np. "SPED" (czy coś w tym rodzaju), "SŁUŻBOWY", "SOCJALNY", "PRZEJAZD
                  TECHNICZNY" itp.
                  • pawciod Re: 181 z R-11 18.01.03, 12:17
                    SOCJALNY i Te inne to pewnie Extrówki. A przejazd techniczny powinien być
                    używany na zjazdach/dojazdach na trasę. Pamiętam także w poprzednim rozkładzie
                    na 111 była poranna brygada 012. Wyjeżdżała z Gocławia, na Esperancie
                    zmieniała się na PRZEJAZD TECHNICZNY, wracała na Gocław, robiła jeszcze jedno
                    kółko (tym razem normalnie) i zjeżdżała na Ostrobramską.
                    • iwo_ Re: 181 z R-6 23.01.03, 16:46
                      Dziś rano w okolicach Okopowej/Al. Solidarności widziałem 181 wyjeżdżające na
                      trasę. Wóz był z zajezdni "Redutowa" i miał numer 6412.
                      • pawciod Re: 181 z R-6 23.01.03, 17:05
                        Jeżeli był 6412 to był on z Kleszczowej. Czyli pogłoski się sprawdzają.

BEZSENS!!! BEZSENS!!! BEZSENS!!! BEZSENS!!! BEZSENS!!! BEZSENS!!! BEZSENS!!!
                        • iwo_ Re: 181 z R-6 23.01.03, 18:22
                          Może i z Kleszczowej. Fakt jest faktem, a 181 w tych rejonach to i tak coś
                          niespotykanego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka