Dodaj do ulubionych

Kominek- kogo polecacie?

03.06.12, 13:31
Szukam firmy, która wykonałaby solidnie kominek w moim domu. nasłuchałam się tyle różnych przykrych historii od znajomych (kominek zrobiony z materiałów 3 kategorii, nie działający, masa kłopotów z eksploatacją i wyegzekwowaniem napraw gwarancyjnych), że strach wziąć kogoś bez polecenia. Może znają Państwo jakąś firmę z naszych okolic (Grodzisk, zyrardów), która jest solidna i uczciwa i zrobiłam Wam kominek, z którego jesteście zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • super-maciek Re: Kominek- kogo polecacie? 05.06.12, 12:52
      To link do forum w Książenicach, gdzie ogłasza się facet, którego chwalą, więc może spróbuj :).

forum.ksiazenice.net/viewtopic.php?f=6&t=432
      P.S.
      Mi kominek wykonała brygada budująca dom, ale nie byli z okolic więc już ich nie ma.
    • mariusz_zet Re: Kominek- kogo polecacie? 14.09.12, 16:47
      Ja natomiast NIE polecam firmy VASKO z Grodziska, ceny na stronie mają chyba sprzed kilku lat (po wycenie bardzo prostej obudowy okazało się, że ma ona kosztować 2 razy tyle niż średnie ceny w ich katalogu). Pan też kazał się nam zdecydować na kamień, z którego ma być wykonana obudowa, NA PODSTAWIE ZDJĘCIA, ponieważ nie ma w firmie żadnych próbek materiałów, obiecywał, że je ściągnie ale na tym w zasadzie się skończyło. wychodzi na to, że za 6000 zł mam kupić kota w worku, nie wiem nawet, jak obudowa będzie wyglądać, z jakiego będzie kamienia i jakiego koloru, ponieważ jedynym źródłem takich informacji jest katalog i strona internetowa. W realu nic zobaczyć nie można albo trzeba by jeszcze bardzo długo na to czekać,ile - też nie wiadomo, dlatego odradzam wszystkim, szkoda czasu.
    • dor-ra Re: Kominek- kogo polecacie? 28.05.16, 12:52
      jak kominek to mogę polecić ci firmę Piecbud piecbud.net.pl/. My tam zamawialiśmy nasz kominek z płaszczem wodnym
    • guaguag Re: Kominek- kogo polecacie? 18.03.19, 10:09
      To prawda, panowie od montażu są świetni i sprytni :D
    • buuuu123 Re: Kominek- kogo polecacie? 15.07.19, 12:11
      Cichy Kominki z Góry Kalwarii - może nie najbliższa okolica ale kominki mają najlepszych producentów i sami montują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka