Dodaj do ulubionych

EXTRA CREAM ANGLIA

20.10.11, 14:05
sprzedam świetny cream angielski w 90% damski jesienno-zimowy cena 30zł/ 1 kg ( oszczędzasz min 5 zł w poróznaniu do obecnych cen rynowych) worki 10kg. Możliwosc wyslania zdjec. wiecej info na gabana 300@interia.pl
Obserwuj wątek
    • gabana300 Re: EXTRA CREAM ANGLIA dziecko 24.10.11, 19:17
      Rewelacyjny cream dzieciecy w niespotykanej cenie 25zł/ 1 kg zakup minimalny to 10 kg to naprawdę niebywała okazja polecam wiecej informacji i zdjecia na gabana300@interia .pl
    • 1toro Re: EXTRA CREAM ANGLIA 29.01.15, 19:38
      WITAM prowadze sklepy w polsce z
      odzieza uzywana od 8 lat potrzebuje tylko cream ale naprawde cream a nie jakis pseudo pracowalem w sortowni w irlandii,bez dzior plam rozciagniec zmechacen jesli buty to tylko nowe lub mierzone a nie malo chodzone bo to nie jest cream w sklad creamu wchodza rowniez metki a nie ze ktos sprzedaje metki osobno bo to juz nie bedzie cream. Cena mi odpowiada nawet moge zaplacic wiecej ale musze miec dobry towar. Mam juz dwoch dostawcow z irlandii rowniez skupujacych towar w swoich sklepach ale towar ktory poszukuje musi byc naprawde dobry wiec nie sa wstanie dostarczyc tyle ile potrzebuje gdzie moge zobaczyc badz odebrac towar jesli moze mi pan oczywiscie taki zalatwic jestem powaznym kupcem i nie chodzi mi o 200-300kg miesiecznie choc nie pogardze i tym 790303559 lub 793703457

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka