renia7353
18.03.12, 01:05
Witam ,posiadam dwa sklepy z odzieżą używaną ,tak jak każdy borykałam się z tym samym problemem ,niedawno zaczęłam odwiedzać to forum w nadziei że znajdzie się uczciwy dostawca ,który zapewni mi godny towar ,jak człowiek jest na granicy wytrzymałości zamawia towar z różnych źródeł i łudzi się że każda dostawa będzie lepsza co pozwoli mu na zarobienie parę groszy .Niestety przekonałam się że tutaj dobrego towaru nie znajdę ,bo po zakupieniu kilku partii sortu u rożnych dostawców ,okazało się że sort za 38 zł, jest beznadziejny , większość towaru ma dziurki po iglicy na metkach ,i jest ściągnięty z wieszaków polskich sklepów .Patrząc teraz z perspektywy czasu ,doświadczenie moje w tej dziedzinie nauczyło mię że dostawcy mający dobry towar ,nie muszą się ogłaszać na żadnym forum. Uczciwi dostawcy zawsze mają odbiorców,wierzcie mi ten kto się ogłasza z reguły nie może sprzedać towaru .W tej chwili biorę towar z jednego źródła ,generalnie raz jest lepszy raz gorszy ,ale zawsze go sprzedam z zyskiem i osobie od której go kupuję to zwisa czy ja go kupie czy nie ,bo on wie że towar który ma , zawsze sprzeda .wyraziłam swoją opinię i swoje doświadczenie ,nie każdy może się z nią zgodzić ,więc wszystkim poszukującym życzę szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniach.