Dodaj do ulubionych

DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCYCH .

18.03.12, 01:05
Witam ,posiadam dwa sklepy z odzieżą używaną ,tak jak każdy borykałam się z tym samym problemem ,niedawno zaczęłam odwiedzać to forum w nadziei że znajdzie się uczciwy dostawca ,który zapewni mi godny towar ,jak człowiek jest na granicy wytrzymałości zamawia towar z różnych źródeł i łudzi się że każda dostawa będzie lepsza co pozwoli mu na zarobienie parę groszy .Niestety przekonałam się że tutaj dobrego towaru nie znajdę ,bo po zakupieniu kilku partii sortu u rożnych dostawców ,okazało się że sort za 38 zł, jest beznadziejny , większość towaru ma dziurki po iglicy na metkach ,i jest ściągnięty z wieszaków polskich sklepów .Patrząc teraz z perspektywy czasu ,doświadczenie moje w tej dziedzinie nauczyło mię że dostawcy mający dobry towar ,nie muszą się ogłaszać na żadnym forum. Uczciwi dostawcy zawsze mają odbiorców,wierzcie mi ten kto się ogłasza z reguły nie może sprzedać towaru .W tej chwili biorę towar z jednego źródła ,generalnie raz jest lepszy raz gorszy ,ale zawsze go sprzedam z zyskiem i osobie od której go kupuję to zwisa czy ja go kupie czy nie ,bo on wie że towar który ma , zawsze sprzeda .wyraziłam swoją opinię i swoje doświadczenie ,nie każdy może się z nią zgodzić ,więc wszystkim poszukującym życzę szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniach.
Obserwuj wątek
    • hamont Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 10:48
      Otworzylam Hurtownie 3 tyg temu. Jak mam sie oglaszac? Czy juz z gory jestem skreslona, bo sie oglaszam? Klient na drzewie nie rosnie, trzeba go znalesc. A podrugie to uczciwy dostawca da Ci obejrzec towar przed zakupem, eliminujac przy tym dziurki itd. , itp. Prosze wiec nie osadzac hurtownikow tylko troche pomyslec. Nikt nikomu na sile nic nie sprzeda.
      Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • agaedek Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 11:32
        prosze o namiary tej nowej hurtowni i oferte na agas0926@gmail.com
        • renia7353 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 12:40
          Jeśli posiadacie państwo towar dobrej jakości ,jak zapewniacie ,z możliwością obejrzenia chętnie skorzystam z waszej oferty ,jak do tej pory wszyscy zapewniają ze ich towar jest najlepszy,a po przyjeździe okazuje ze to jeden wielki szmelc.Jeśli wasza hurtownia jest uczciwa to proszę o namiary, jak będzie wszystko ok to pozyskacie nowego klienta,jeśli nie ,to dostaniecie odpowiedni komentarz i ocenę, za jakość towaru którym handlujecie .
          • gracei Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 13:47
            Jesli chodzi o dziurki to nie do końca ma Pani rację, do sortowni przychodzi towar ze sklepów charytatywnych takich jak Oxfam i wszystkie ciuchy wtedy mają metki danego sklepu ,pracownicy sortowni maja obowiązek je odrywac dlatego pozostają dziurki itp. naprawdę trudno jest znalezć prawdziwie zainteresowana osobę zakupem, kilka lat temu zajęło mi to ponad 3 miesiące żeby ktoś chciał przyjechać i zobaczyć towar zaufały mi osoby, które dopiero otwierały sklepy i dobrze na tym wyszły.
            • hamont Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 14:45
              Nasz towar jest sortowany przezemnie w Anglii z oryginalnego niesortu( wbrew opini jeszcze taki istnieje). Kazdy worek mozna obejrzec i wybrac jaki chce sie kupic. Nic do ukrycia. Czarno na bialym. Wystawiamy faktury vat, jestesmy elastyczni, na zakupy zapraszamy 7 dni w tygodniu www.uksecondhand.eu/
              tel. 535334322 13-100 Nidzica
            • renia7353 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCY 18.03.12, 15:30
              Nie musi mi pan tłumaczyć ,wszyscy odbiorcy posiadający sklepy wiedzą co mam na myśli pisząc ten post, gdzie są uczciwi dostawcy???? ,gdyby hurtownicy byli by uczciwi ,to nikt nie miałby problemu z zakupieniem a w szczególności sprzedaniem towaru , To my sklepikarze tracimy pieniądze wyrzucamy je w błoto ,bo hurtownie zawsze zapakują szmelc w worki i go sprzedadzą. Klient jeśli jest zadowolony zawsze wróci do tego samego odbiorcy ,a ci co sprzedają szmaty ogłaszają się ,gdzie się da i czekają aż znajdzie się głupi i kupi towar który nadaje się tylko do wyrzucenia .Nie raz dochodzi do sytuacji gdzie hurtownie dzwonią i chcą kupić posklepówkę za 30 gr. Potem gdzie ona jest ?,powiem panu dostaje ją następny zdesperowany sklepikarz tyle tylko ,że płaci za nią 8, 9zł za kilo.w większości dlatego są dziurki na metkach po iglicy.No ale sóż, każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, wolność Tomku w swoim domku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka