sara792 24.03.12, 10:51 Zajmujemy się sprzedażą niesortu ze Szkocji. Towar modny, czysty. Bardzo mało odpadu i rzeczy męskich oraz tzw. gospodarstwa domowego. Hurtownika SARA - Rypin, woj. kujawsko-pomorskie Tel. 792 110 280 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matikgdansk Re: ### NIESORT ### 24.03.12, 12:19 Szwagierka kupowała ta Szkocje, miałem jechać tydzień po niej. Towar marny, dużo odpadu i do tego niemodny. Kupuję Szkocję w innej hurtowni i jeszcze nigdy nie wdziałem tak słabej. Do końca nie jestem przekonany czy to door to door. Pozdrawiam Mati Odpowiedz Link
sara792 Re: ### NIESORT ### 25.03.12, 15:13 Zastanawia mnie jedno, skoro kupuje Pan towar w hurtowni z tak dobrej jakości "szkocją" to dlaczego szuka Pan nowego dostawcy????? Czytając Pana wpisy na tym forum to widzę, że tylko oczernia Pan innych. Nie widział Pan mojego towaru, to chyba nie na miejscu jest Pana wpis, a raczej pomówienie w tym przypadku. Poza tym niech Pan mi pokaże hurtownię z niesortem, w której klient zanim dokona zakupów może zobaczyć co kupuje. Ja się nie obawiam mojego towaru, bo wiem jakiej jest jakości. Każdy klient może zobaczyć worki z danej partii towaru jak wyglądają i co się w nich znajduje. Poza tym może Pan mi poda adres tej hurtowni, w której się zaopatruje, chętnie się przejadę i sprawdzę co tam mają, może faktycznie mi ktoś wciska towar nie oryginalny, a ja go sprzedaję dalej. Jeśli Pan nie chce podać adresu hurtowni tutaj to poproszę na e-mail: sara792@op.pl. Pozdrawiam! I zapraszam innych poważnych klientów do zakupów. U mnie możecie Państwo przed zakupem zobaczyć towar i zdecydować czy odpowiada waszym wymaganiom. A Panu z góry dziękuję za podanie adresu hurtowni z lepszym niesortem niż ja oferuję.Jakoś mam dziwne przeczucie, że nie doczekam się tego adresu. Odpowiedz Link
mini.moda Re: ### NIESORT ### 25.03.12, 17:42 A ja się zastanawiam dlaczego Pani się tak oburza? Przecież nie każdemu musi odpowiadać Pani towar. Jako właściciel firmy Pani odpowiedź jest bardzo nie na miejscu. Szyderczo prosi Pani o wskazanie hurtowni, w ktorej ta osoba się zaopatruje a wiadome jest, że nikt takich informacji nie udziela. Nie znam Pani towaru wiec na ten temat się nie wypowiadam ale śmieszy mnie to, że poważne firmy zniżają się do wypowiedzi tutaj i to w taki sposób. Skoro handluje Pani niesortem to wiadome jest to, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony i nie ma co się wielce bulwersować tylko trzeba przyjąć to na miękko. Również przejrzałam posty tego Pana i uważam, że nikogo nie oczernia, tylko ostrzega innych właścicieli sklepów przed wtopieniem cięzko zarabianych pieniędzy. Odpowiedz Link