1robert1966
22.01.16, 13:51
Moja firma zajmuje się transportem i przez 10 lat wożę odzież używaną do hurtowni w Polsce na Ukrainie i Litwie Poznałem można powiedzieć cały rynek odzieżowy i wiem dlaczego jest takie zdanie o hurtowniach zarówno angielskich jak i polskich . Muszą w jakiś sposób pozyskiwać crem a później pozostałości sprzedawane są jako oryginał jak również stosowanie różnych domieszek do towaru . Często mnie zastanawia jak to jest że oryginalny towar angielski sprzedawany jest w Polsce taniej niż w Anglii . To tak samo się ma jak niemieckie samochody bezwypadkowe sprzedawane taniej niż w Niemczech , więc gdzie logika i uczciwość sprzedającego. Ale wracając do Sprawy poznałem tylko jedną firmę w Anglii która pozyskuje dobry towar prowadząc skupy odzieży od firm instytucji i klientów indywidualnych jak również zbiórki w szkołach i dor tu dor nie znajdziemy tam starej pościeli brudnych ręczników i innych wypełniaczy (śmieci) . towar jest monitorowany od zbiórki do klienta . ZAPRASZAM DO KONTAKTU Robert 516182858