Dodaj do ulubionych

UCZCIWA HURTOWNIA W ANGLII

22.01.16, 13:51
Moja firma zajmuje się transportem i przez 10 lat wożę odzież używaną do hurtowni w Polsce na Ukrainie i Litwie Poznałem można powiedzieć cały rynek odzieżowy i wiem dlaczego jest takie zdanie o hurtowniach zarówno angielskich jak i polskich . Muszą w jakiś sposób pozyskiwać crem a później pozostałości sprzedawane są jako oryginał jak również stosowanie różnych domieszek do towaru . Często mnie zastanawia jak to jest że oryginalny towar angielski sprzedawany jest w Polsce taniej niż w Anglii . To tak samo się ma jak niemieckie samochody bezwypadkowe sprzedawane taniej niż w Niemczech , więc gdzie logika i uczciwość sprzedającego. Ale wracając do Sprawy poznałem tylko jedną firmę w Anglii która pozyskuje dobry towar prowadząc skupy odzieży od firm instytucji i klientów indywidualnych jak również zbiórki w szkołach i dor tu dor nie znajdziemy tam starej pościeli brudnych ręczników i innych wypełniaczy (śmieci) . towar jest monitorowany od zbiórki do klienta . ZAPRASZAM DO KONTAKTU Robert 516182858
Obserwuj wątek
    • ciucholandsuper Re: UCZCIWA HURTOWNIA W ANGLII 25.01.16, 18:11
      Chcesz powiedzieć ,że w oryginalnym w door to door nie znajdziemy brudnej pościeli, ręczników i odzieży? Pozwinieneś chyba zajmować się dalej trasportem zamiast podkradac ludziom adresy i komentowac coś o czym nie masz zielonego pojęcia.
      • 1robert1966 Re: UCZCIWA HURTOWNIA W ANGLII 25.01.16, 21:25
        dokładnie tak, nie znajdziemy wypchanych worków pościeli gdyż na rozładunku busów które wracają, worki są z zewnątrz oglądane wiadomo może się coś trafić bo nikt nie ma rentgena w oczach ale na pewno nie będzie wypchanych po brzegi worków ze szmatami i śmieciami. A ze chcę uczciwie komuś coś sprzedać niewiele na tym zarabiając bo tylko za transport a przy większej ilości to grosze na kilogramie widocznie komuś kto ma nieczyste sumienie bardzo przeszkadza .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka