edol 29.03.05, 17:52 dziewczyny, kto wie kiedy są przeceny w sklepie na Ogrodwej w Warszawie? Co nie pójdę to 42 zł/kg, co wcalen ie wychodzi tak taniutko biorąc pod uwagę ciężkie swetry, spodnie czy marynarki :( będę wdzieczna za info :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joszka30 co 5 tyg.. 01.04.05, 08:09 Dam Ci znać, jak będzzie, przechodzę tamtędy codziennie..;-) Teraz wg mnie jest gdzies z drugi tydzień.. ale moge się mylic, oczywiście.. Za to jest wyprzedaz w ich drugim sklepie na Jelonkach. ( jadąc 26, następny przystanek za Synów Pułku, po prawej stronie) 18 zł/kg. wczoraj kupiłam parę rzeczy za całe 12 zł.. Odpowiedz Link
edol Re: co 5 tyg.. 01.04.05, 11:51 dzięki :** czy chodzi o ten sklep na przeciwko hali wola? Odpowiedz Link
konkubinka Re: co 5 tyg.. 02.04.05, 20:29 w ten wtorek byla wymiana towaru i pani powiedziala mi ze za okolo miesiac. Joszka:)ciesze sie ze Cie tu widze, bardzo dziekuje za pomoc, wszystko zaczynam ukladac. Odpowiedz Link
edol Re: co 5 tyg.. 09.04.05, 22:38 Dziewczyny, dziękuję raz jeszcze za odpowiedzi. Joszka, będę Ci ogromnie wdzięczna, czekam więc na wieści o przecenach - mi tam w ogóle nie po drodze i muszę się specjalnie wybierać. :) :** Odpowiedz Link
konkubinka Re: co 5 tyg.. 09.04.05, 22:45 w srode , na Jerozolimskich (chyba 89) otwarcie filii-pisza ze atrakcyjne ceny:):) Odpowiedz Link
joszka30 Do Konkubinki.. 10.04.05, 07:09 hej, to ty pisałas do mnie na prv?..;-) No, popatrz.. jaki świat jest mały..;-) Gdybys potrzebowała kiedys jakis info.... Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
joszka30 w przyszłym tygodniu 14.04.05, 09:28 od przyszłego tygodnia wyprzedaż na Ogrodowej! startują zdaje się od 27 zł/kg (?), pod koniec tygodnia na pewno jest po 18 zł/kg. Odpowiedz Link
edol Re: w przyszłym tygodniu 14.04.05, 11:15 Joszko dziękuję bardzo!!!!! :) :) już sie cieszę :) a wpadłam wczoraj do ich filli na jerozolimskich - co tam sie działo :(, ludzie oszaleli, wywracali wieszkamai, mało oka nie straciłam, koleja kilmetrowa do kasy, o przymierzeniu mozna było pomarzyć... :( Odpowiedz Link
konkubinka WOW! 15.04.05, 12:17 Ciekawe czy na siebie wpadniemy i wydrapiemy sobie oczy:):) Odpowiedz Link
edol Re: WOW! 17.04.05, 22:48 :) konkubinko :) jak spotkasz taką bidulkę gdzieś w kącie, która nie potrafi się bić ;-) o ciuch i ucieka w popłochu przed rozjuszonymi klientami to będę na pewno ja :]]]]] Odpowiedz Link
justa7 Jak dojechać na Ogrodową? 18.04.05, 13:53 Może to głupie pytanie, ale jak mogę dojechać z centrum na Ogrodową. Nigdy tam nie byłam, a po Waszych postach nabrałam ochoty. Czy rzeczywiście są tam super ciuchy? Acha, no i gdzie dokładnie jest ta filia na Al. Jerozolimskich? Dzięki! Odpowiedz Link