Dodaj do ulubionych

GDZIE z metkami?

07.06.05, 13:00
Witam!
Ja dopiero rozpoczynam moją karierę ciuchową. Czytam tu na forum, że
kupujecie rzeczy jeszcze z metkami. GDZIE? W swoim zyciu byłam w dwóch
dopiero ciucholandach i nie zauważyłam takich rzeczy. Może źle patrzyłam, a
może takie "rarytasy" są tylko w wybranych miejscach?
Podpowiedzcie coś...
Obserwuj wątek
    • mariolkka Re: GDZIE z metkami? 07.06.05, 13:51
      A to zalezy gdzie mieszkasz, bo ja np. widzialam ciuszki z metka w Legionowie
      (dla niewtajemniczonych niedaleko Warszawy) i jest sporo francuskich ciuszkow
      wlasnie z metka, ale sa dosc drogie, np. spodnie z lnu ok 100 zl, kurtka letnia
      firmy MEXX 160 zl :((
      • aleksandrynka Re: GDZIE z metkami? 07.06.05, 14:08
        mieszkam na ochocie, ale mogę się jako tako przemieszczać, niestety najlepiej w
        obrębie centrum i przy dużych węzłach komunikacyjnych (brak samochodu, mało
        czasu, dziecko...)
        Legionowo, jak dla mnie, odpada. Z resztą te ceny nie zachęcają, jak mam,
        szukać, to TANIO! :)
        dzięki!
    • joszka30 Re: GDZIE z metkami? 08.06.05, 07:49
      metki zdarzaja się w sieci- Odzież na wagę(?) charakterystyczne tablice
      niebiesko- zółte, są m.in. na Ogrodowej, w Al. Jerozolimskich, na
      Świętokrzyskiej, obok Hali Wola, ponoc KEN, Puławska...
      Ale na takie okazje, to ja osobiście trafiałam głownie w okolicach całkowitej
      wymiany towaru... I pare al;dnych rzeczy z metkami upolowałam...
      W okolicach Ochoty, to ponoc fajny ciuch jest na Grójeckiej, przy skrzyżowaniu
      do szpitala na Banacha..
      • monidelko Re: GDZIE z metkami? 18.06.05, 14:28
        Nie wiem gdzie z metkami ale fajne cichy szczególnie dla dzieci są na Odynca
        71, dla dorosłych też ale ja teraz częściej kupuje dla moich córeczek.
        • cynaamonka Re: GDZIE z metkami? 21.06.05, 22:44
          W tej warszawskiej żółto-niebieskiej sieci sa jak najbardziej ciuchy z metkami -
          często bywam na ogrodowej, na świętkorzyskiej obok jasnej, ostatnio byłam też
          na KENie - cena to 42 za kg a zaopatrzyłam się w bluzeczki mexx, tom tailor,
          versace, h&m, zara i inne. Trzeba mocno szukać, daje się znaleźć!
    • fragola_di_giardino Re: GDZIE z metkami? 21.06.05, 23:02
      Byłam dziś w małym lumpeksiku przy ul.Świętokrzystkiej (blisko Nowego Świata).
      Ubrania są tam wycenione. Dużo nowych, z metkami. Cebny bardzo zróźnicowane.
      Widziałam dziś jeansy Tommy Hilfiger z metką wycenione na 220zł (za bardzo
      podobne, tej samej firmy w innym lumpeksie zapłaciłam jakieś 25zł, tylko że
      metek nie miały).
      • velopedus Re: GDZIE z metkami? 22.06.05, 15:35
        Witam.

Wpadlam tu przypadkiem, ale chyba moge pomoc. Na Ordynackiej przy Krak.
        Przedmiesciu (po stronie Powisla) otworzyli niedawno lumpeks (?) Virgo z
        ciuchami angielskimi. Bylam wczoraj po raz pierwszy i po nocach nie spie ;).
        Fenomenalna oferta, polowa ciuchow z metkami, a wszystkie firmowe. Ceny dosc
        wysokie - spodnie 60-70 zl, spodnice podobnie, bluzki ok.40-50.
        Ja jestem porazona ich oferta, marzylam o zrodle jakichs oryginalnych ciuchow w
        przystepnej cenie i znalazlam, tylko kasy brak :). Duzo tez maja sukni
        wieczorowych i innych superoryginalnych kompletow biznesowych. I co dla mnie
        kluczowe - duuuzo duuuzych rozmiarow..
        Ja wyszlam z "ometkowana" kopertowo-kimonowa bluzka H&M, barzdo ciekawie
        wykonczona, za 32 zl. Kupilabym jeszcze spodnie i sukienke, ale ciazowy brzuchol
        nie pozwolil. Ale w pazdzierniku jeszcze tam wroce!!
        • kat_ja1 virgo 22.06.05, 16:58
          a gdzie dokładnie?? ten virgo?
          • velopedus Re: virgo 22.06.05, 22:44
            Jak idziesz od Ronda de Gaulle'a Krakowskim Przedm. w strone Zamku Krolewskiego
            (i twarza do Zamku), to mijasz Foksal i nastepna przecznica w prawo to
            Ordynacka. Tam juz na pewno znajdziesz.

Pozdrawiam i zycze udanych lowow :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka