agapromyk 14.09.06, 09:26 czy ktos moze porównac te dwie hurtownie ich (+) i (-) . pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciuchciuch Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 14.09.06, 17:05 Ja wypowiadałem się na temat chłopaków z Urzutu czy tam Kostowca w poprzednim wątku. Po raz kolejny brałem i trafiłem dobrze (miałem się odezwać i opowiedzieć - sorki zapomniałem i już nadrabiam zaległości). Więc brałem już po raz czwarty i tego samego dnia po raz piąty. Jest jak zwykle "RÓWNO". Jest dużo dzieci, bużo damskich i dużo metek. Oraz buty i trochę kuchni. Jak ktoś nie umie sprzedawac niesortu to chyba lepiej kupować coś innego ale jak ktoś ma doświadczenie to polecam bo da się z nich żyć. Ważne jest to że zawsze dzwonią jak mają nowy towar i nigdy nie marudzą. Polecam Tomka. Numeru teraz nie podam ale gdzieś w innym wątku sobie wygrzebiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
betka-b Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 14.09.06, 18:50 No ja raczej wolalabym sort jakis ludzki ,markowy gdzies w okolicach Wawy ,jak ktos moze polecic Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:15 DOM PLAST OTWIERA FILIE W WARSZAWIE A SORT MAJA WSPANIALY.POLECAM SERDECZNIE Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:11 A JA BARDZO POLECAM DOM PLAST TOWAR MAJA NAPRAWDE SWIETNY,BIORE JUZ DLUGI CZAS I JESZCZE NIGDY SIE NIE PRZEJECHALEM NA NICH.NIE MAJA SKLEPOW SA BEZPOSREDNIM IMPORTEREM DOWOZA BEZPLATNIE ATOWAR MAJA SWIETNY,CZEGO CHCIEC WIECEJ?JA OSOBISCIE WSPOLPRACUJE Z FILIA W ŁĘGAJNACH K.OLSZTYNA POLECAM.TOWAR DOBRY OBSLUGA WSPANIALA.NR DO NICH 089 514 43 42 Odpowiedz Link
aja1974 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 14.09.06, 20:24 Dlaczego nie sprawdzisz sama? Co Ci da moja opinia, przecież w niesorcie NIGDY nie wiesz na co trafisz, raz wyrzucisz wszystko, a raz wszystko na wycenę..loteria niestety :] Odpowiedz Link
britexus Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 15.09.06, 14:13 Popieram. Proszę sprawdziś. Mój numer 603 99 56 22 lub 602 302 198 Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link
britexus Nowa dostawa 19.09.06 18.09.06, 14:34 Zapraszam Wszystkich zainteredowanych. Jutro od 11.oo zaczynamy sprzedaż z TIRA. 602 302 198 603 99 56 22 Odpowiedz Link
britexus Re: Nowa dostawa 26.09.06 25.09.06, 18:42 Zapraszam od 10.00 Door to door z tira Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:20 britexus napisał: > Popieram. Proszę sprawdziś. Mój numer 603 99 56 22 lub 602 302 198 > Pozdrawiam Tomek PIERDOLISZ JAK POJEBANY Odpowiedz Link
britexus Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 14:58 Anonimowość na forach daje duże pole do popisu ludziom twojego pokroju. To tyle co mogę napisać w odpowiedzi na twoje dzisiejsze posty. Odpowiedz Link
marlena0011 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 23.10.06, 14:47 BRITEXUS odbij paleczke i zajmnij sie EKSPORTEM!!!POWODZENIA Odpowiedz Link
gazeta.ciuchy Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 27.09.06, 09:05 Nie wiem czy twoje pytanie nadal jest aktualne? Od jakiś 4 miesięcy dostawałem od nich info że m ają dostawę. Mój dostawca akurat nic nie miał więc postanowiłem spróbować. Posiadam sieć sklepów więc nie kupuję mniej niż 3 , 4 tony na 2 tyg. Kupiłem u nich na próbę 1300 kilo (11 big bagów). Kobiety które zajmują się u mnie sortowaniem tego co przywiozę stwierdziły że towar ładny a odpadu było tak na jeden worek, czyli około 10 proc. Nie wiem czy pomogłem ale ja osobiście chyba jeszcze popróbuję i jak następnym razem też tak będzie to się przerzucę na nich. Jedyny minus że zza Wisełki to do Urzutu mam korki i jadę 1,5 g. Podzrawiam Krzysiek Odpowiedz Link
britexus Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 27.09.06, 14:43 Dziękuję panie Krzysztofie i cieszę się że towar się podobał. Następna dostawa 3.10.06 więc zapraszam. Do tej poty magazyn też pełny. PS. A miał Pan tu nie pisać :):):):):):):):) Pozdrawiam Tomek 602 302 198 603 995 622 Odpowiedz Link
dor_gaw1 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 04.10.06, 21:39 Witam, a można dostać jakąś ofertę szczególową na maila: dor_gaw@wp.pl a jak to jest ze sprzedażą z TIR-a? może Pan coś więcej napisać i kiedy można tak kupić i jakie ceny? Odpowiedz Link
britexus Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 05.10.06, 13:57 Ofertę z mapą dojazdu wysłałem na wskazanego maila. Co do sprzedaży z TIRa to mogę napisać tylko tyle że jak mam czas i internet pod ręką to piszę na forum kiedy jest nowa dostawa. Jeżeli sobie Pan życzy proszę podać mi numer telefonu i będzie Pan powiadamiany osobiście o dostawach i godzinach kiedy TIR przyjedzie. Sprzedaż z TIRa charakteryzuje się tym że klient ma tą pewność że towar jest z pierwszej ręki i że nie stał na magazynie oraz że nie było w nim grzebane - co nie znaczy że tak robimy. Jest to decyzja klienta a nam to ułatwia pracę bo tak sprzedajemy min. połowę TIRa i nie musimy magazynować tego towaru. Tomek 602-302-198 603-99-56-22 Odpowiedz Link
britexus Re:BRITEXUS w Kostowcu 14.10.06, 12:18 Zapraszam na nową dostawę 17.X.06 Godzina przyjazdu jeszcze nie jest mi znana więc zapraszam wszystkich chętnych na telefon w poniedziałek wieczorkiem na telefon 602 302 198 603 995 622 Odpowiedz Link
gazeta.ciuchy Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 17.10.06, 20:29 Zapomniałem hasła i kombinowałem przez chyba tydzień. Panie Tomku nic mnie to nie kosztuje a forum służy nie tylko do tego żeby wieszać psy ale też do rozmowy. Prosił Pan o opinnię z dzisiejszej dostawy więc zamiast dzwonić piszę (za darmo :):)). Więc, jest dobrze. Towar mieszany : trochę lata i trochę jesieni. Tym razem bez gadźetów i odrzut około 10 proc. Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 11:40 A JA Z CALEGO SERCA POLECAM HURTOWNIE DOM PLAST BRALEM BIORE I BEDE BRAL TOWAR TYLKO OD NICH.SA BEZPOSREDNIM IMPORTEREM,NIE MAJA SKLEPOW,NIE SORTUJA BO SORT DOSTAJA GOTOWY,WIDZIALEMGDY TIR MIAL U NICH ROZLADUNEK,A TO JEST BARDZO WAZNE.DOWOZA BEZPLATNIE,CZEGO CHCIEC WIECEJ.PLECAM DOM PLAST ŁĘGAJNY K.OLSZTYNA TEL 089-514-43-42 Odpowiedz Link
erkal Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 07.10.06, 14:04 Osobiście mogę wyrazić opinię tylko o BRITEXUSIE bo w DOM PLASTIE nigdy nie kupowałam.Towar jest rowny,przewaga odziezy damskiej i dzieciecej,czasami ksiazki i kuchnia np.czajniki bezprzewodowe:)Sprzedający bardzo mili,kulturalni z super podejściem do kontrahenta i co najważniejsze UCZCIWI.Informują na bieżąco o nowych dostawach.Brałam u nich około 8 razy i tylko raz zdarzyła się sytuacja,że było dużo mokrych/zawilgoconych rzeczy i teraz UWAGA co robią Panowie z Britexusa wymieniają 100kg towaru na nowy:).Dla mnie osobiście same plusy. Pozdrawiam serdecznie Roksana Odpowiedz Link
jaimajka Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 09.10.06, 23:07 Witam serdecznie, dodaje nastepny plus dla BRITEXUSA . Wspolpracuje od niedawna z ta hurtownia, ale jak dotad jestem zadowolona.Uczciwosc wlascicieli godna polecenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fantatou Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 09:27 kupowała ktos w dom plast "SUPER SORT CREAM" ?? Odpowiedz Link
marlena0011 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 23.10.06, 14:36 ja kupowalam super sort crem,jest drogi ale wart swojej ceny,wspolpracuje z łęgajnami nr do nich 695 897 562.polecam Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:13 POLECAM HURTOWNIE DOM PLAST LOJALNOSC TOWAR I OBSLUGA KLIENTA GODNA POZAZDROSZCZENIA Odpowiedz Link
andrzej1230 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 09:35 Taaa.... kupiłem w Dom Plaście. Znakomity towar ten Super Cream..... Ale ma jedną wadę - nie chce się palić w piecu. Odpowiedz Link
andrzej1230 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 10:17 Ale ma też zalety: -mało porwany, -śmierdzi tylko troszkę, -idealny dla starszych kobitek do prac polowych lub dla mężczyzn do garażu, -w miarę na czsie /późne lata 90-te/, Tyko ten skład surowcowy /głównie tzw. bistor i inne sztuczydła/ za diabła nie chce to się palić w piecu tylko sie topi..... :( Odpowiedz Link
tamara771 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 26.10.06, 16:32 dom plast ok nigdy nie zawiedli.zdarza sie roznie ale tragedi nigdy nie bylo,towar stabilny.polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:18 DZIEKI CIUCHOM Z BRITEXUS-a MAM OPAL NA ZIME Z GLOWY.POLECAM DOM PLAST Odpowiedz Link
fajoowy Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 19.10.06, 18:24 Te, gościu,dom plast ci płaci! Siemka -dawno nie pisałem-wziąłem z britexusa 2 tony - żyleta!!! Jestem zadowolony bardzo.Koleś MYXD otwórz stoisko z blefami na stadionie może coś zarobisz-nie kupuje twoich bredni!!! Odpowiedz Link
marlena0011 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 23.10.06, 14:41 tak samo jak ty pisza pracownicy britexusa tzn "skladu opalu".a tobie ile placa.dom plast gora,polecam LEgajny nr 695 897 562 Odpowiedz Link
myxd Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 12:19 BRITEXUS-SKLAD OPALU. DOM PLAST-JAKOSC Odpowiedz Link
driada2 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 22.10.06, 17:05 > DOM PLAST-JAKOSC jak dla ciebie smierdzace, zgnile szmaty, namoczone wodą gazety w towarze Z DOM PLastu - to jakosc- to wspolczuje Odpowiedz Link
marlena0011 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 23.10.06, 14:43 BRITEXUS ma sklepy i to lepsze znajduje sie tam,DOM PLAST nie ma sklepow,towar godny polecenia.sama kupuje od nich z hurtowni w łęgajnach k.olsztyna.pozdrawiam Odpowiedz Link
erkal Britexus-sklepy-gdzie??-do marlena0011 23.10.06, 15:54 Gdzie Britexus ma sklepy????????????Proszę o podanie miejscowości. Odpowiedz Link
majdzia1 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 18.10.06, 21:21 polecam hurtownie-towar ok,brałam już wiele razy i zawsze było oki,pozdrawiam Tomcia.magda. Odpowiedz Link
tamara771 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 26.10.06, 16:34 a ja z calego serca polecam dom plast-nie zawodza Odpowiedz Link
marlena0011 Re: DOM PLAST czy BRITEXUS w Kostowcu 23.10.06, 14:32 britexusu nie polecam,bralam i nadzialam sie,sprobowalam w dom plascie w siedzibie w łęgajnach i przyznam ze byl super,bralam irlandie i z drzwi do drzwi,takze crem,jestem zadowolona.polecam.nr do nich 695 897 562 Odpowiedz Link
erkal Re: DO DOM PLASTU -MARLENA0011 23.10.06, 15:59 Czy Państwo myślą,że w ten sposób przyciągną więcej klientów?? Odpowiedz Link
britexus EOT: DO DOM PLASTU -MARLENA0011 23.10.06, 17:07 > Czy Państwo myślą,że w ten sposób przyciągną więcej klientów?? Ja uważam ten wątek za zamknięty (EOT. Nie mam zamiaru tłumaczyć się przed kimś kto bierze się ni z tąd ni z owąd i pisze bez opamiętania post jeden za drugim. myxcośtam cośtam został wyśmiany to zalogowała się jego znajoma/znajomy i w każdym zdaniu podaje numer dom plastu. szanuję konkurencję i nie zamierzam nikomu ubliżać i robić krecią robotę. Pisząc że mamy kiepski towar to jeszcze jestem w stanie zrozumieć - bo może się komuś nie podobać ale że mamy sklepy to jest żenujące i równie dobrze pewnie kiedyś przeczytam że tego co nie sprzedajemy w sklepach i z hali sortujemy za ścianą a odpad sprzedajemy jako sort ..... Tym zdaniem dziękuję DomPlastowi za ciepłe chwile spędzone wspólnie na forum i obiecuję że już w tym wątku nie będę Wam przeszkadzał. Wszystkich innych zainteresowanych współpracą zapraszam do nowego wątku pt: "Britexus - dostawy" gdzie będę informował Państwa o godzinach i terminach przyjazdu TIRa do naszej siedziby. Odpowiedz Link
andrzej1230 Re: EOT: DO DOM PLASTU -MARLENA0011 23.10.06, 18:22 Panie "Britexus" :) Internet to nie tylko miejsce prowadzenia biznesów czy wymiany informacji, ale także humor i rozrywka. Wszyscy śledzący ten wątek, od razu zorientowali się, że "myxcośtam" :) i marlena0011 to ta sama osoba. Mnie to rozbawiło, a i Panu nie radzę sobie tych bzdetów brać do serca. A tak na marginesie to pewnie zachęcony tymi poztywnymi wpisami o Waszej firmie spróbuję i u Was tych ciuszków. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jaimajka Re: EOT: DO DOM PLASTU -MARLENA0011 25.10.06, 00:51 Warto p.Andzrzeju , warto .Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tamara771 Re: EOT: DO DOM PLASTU -MARLENA0011 26.10.06, 16:31 ja rowniez polecam dom plast wspolpracuje z nimi od pol roku jeszcze nigdy nie zawiedli Odpowiedz Link