Dodaj do ulubionych

Buty i Torebki z ciucholandow

15.10.06, 17:27
zdarzylo wam sie kupic ? w ogoel znalezc w dobrym stanie?
Obserwuj wątek
    • gabrielafrancuz Re: Buty i Torebki z ciucholandow 15.10.06, 21:15
      torebki bardzo czesto widze w dobrym stanie, nieraz nawet nieuzywane, jakies
      zwroty ze sklepów etc.
      Buty- nie mam do nich szczescia.
    • klymenystra Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 07:47
      mam dwie torebki z ciuchow. obie wygladaja jak skorzane, ale raczej skora to
      nie jest. jedna-morgan de toi-jest brazowa, mala, na dlugim pasku, polokragla i
      kosztowala chyba 6 zlotych.druga jest podluzna i zielona i jest jedna z
      njaladniejszych rzeczy, jakie mam. 15 zlotych :)
      na buty nie natrafiam, chociaz szukam ..
    • klymenystra Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 07:48
      aa mam jeszcze trzecia torebke z ciuchow :) taka hippisowska, z fredzelkami i
      dzwoneczkami :)
    • foamclene Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 13:35
      mam trzy torebki, ale szczerze powiem nie przepadam... mam obsesje zapachu a ze
      skorzanych nie mozna usunac...
      jedna kopertowka od miesiecy lezakuje na balkonie a ja nie trac nadzieii ze
      przestanie smierdziec ;)
      • meetsue Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 18:50
        Ja mam sporo torebek. Moje perełki ulubione to, jaskrawo różowa ze
        skóropodobnego materiału na długim pasku (nigdzie takiej nie widziałam!), duża
        biała lniana torba Reserved, kilka sakiewek, torba- worek pomarańczowa i wiele
        innych. Dziś nawet kupiłam dwie, jedna mała złota firmy Atmosphere, a druga
        większa, czarna z miękkiego skóropodobnego materiału. Obie juz wyczyszczone i
        wywietrzone :)
        A co do butów, nie moge jakoś się przekonać by kupić, więc w zasadzie nawet
        rzadko w ogóle je oglądam w lumpach.
    • setia Re: Buty i Torebki z ciucholandow 18.10.06, 20:23
      zdarzyło mi się niedawno kupić torebkę za 6zł; jest nowa, różowa, wyjątkowo
      mięciutka, skórzana, z wytłaczanymi na klapie serduszkami - urocza. nie nosze
      takich rzeczy i nie wiem dlaczego ją kupiłam, spodobała mi się chyba w dotyku;)
      dam ją corce jak podrośnie;)))
      • prucha Re: Buty i Torebki z ciucholandow 18.10.06, 22:37
        Mam kilka bardzo fajnych, oryginalnych torebek z ciuchów.Moja ulubiona to
        wielka czarna w kolorowe kropki, moje bardzo trendy koleżanki do dziś mi nie
        wierzą, że to z ciuchów;)Była nowa, kosztowała wprawdzie 28 zł, bo ciężka, ale
        to moja ulubiona torba.
        Mam kilka skórzanych i tekstylnych, nawet jedną różową wełnianą;)
        Co do butów, to długo miałam opory, ale mi przeszło,jak zobaczyłam skórzane
        rewelacyjne, niezniszczone kozaczki za 20 zł.O takich marzyłam, więc nie było
        siły, musiałam się przełamać;)
    • magdaksp Re: Buty i Torebki z ciucholandow 19.10.06, 14:28
      mam swietna fiolewtowa torebke promod z imitacji strusiej skory,tez zimitacji
      czarna dorothy perkins, i oldschoolowa bialo czerwona adidasa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka