dzidzia669 15.10.06, 17:27 zdarzylo wam sie kupic ? w ogoel znalezc w dobrym stanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Buty i Torebki z ciucholandow 15.10.06, 21:15 torebki bardzo czesto widze w dobrym stanie, nieraz nawet nieuzywane, jakies zwroty ze sklepów etc. Buty- nie mam do nich szczescia. Odpowiedz Link
klymenystra Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 07:47 mam dwie torebki z ciuchow. obie wygladaja jak skorzane, ale raczej skora to nie jest. jedna-morgan de toi-jest brazowa, mala, na dlugim pasku, polokragla i kosztowala chyba 6 zlotych.druga jest podluzna i zielona i jest jedna z njaladniejszych rzeczy, jakie mam. 15 zlotych :) na buty nie natrafiam, chociaz szukam .. Odpowiedz Link
klymenystra Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 07:48 aa mam jeszcze trzecia torebke z ciuchow :) taka hippisowska, z fredzelkami i dzwoneczkami :) Odpowiedz Link
foamclene Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 13:35 mam trzy torebki, ale szczerze powiem nie przepadam... mam obsesje zapachu a ze skorzanych nie mozna usunac... jedna kopertowka od miesiecy lezakuje na balkonie a ja nie trac nadzieii ze przestanie smierdziec ;) Odpowiedz Link
meetsue Re: Buty i Torebki z ciucholandow 16.10.06, 18:50 Ja mam sporo torebek. Moje perełki ulubione to, jaskrawo różowa ze skóropodobnego materiału na długim pasku (nigdzie takiej nie widziałam!), duża biała lniana torba Reserved, kilka sakiewek, torba- worek pomarańczowa i wiele innych. Dziś nawet kupiłam dwie, jedna mała złota firmy Atmosphere, a druga większa, czarna z miękkiego skóropodobnego materiału. Obie juz wyczyszczone i wywietrzone :) A co do butów, nie moge jakoś się przekonać by kupić, więc w zasadzie nawet rzadko w ogóle je oglądam w lumpach. Odpowiedz Link
setia Re: Buty i Torebki z ciucholandow 18.10.06, 20:23 zdarzyło mi się niedawno kupić torebkę za 6zł; jest nowa, różowa, wyjątkowo mięciutka, skórzana, z wytłaczanymi na klapie serduszkami - urocza. nie nosze takich rzeczy i nie wiem dlaczego ją kupiłam, spodobała mi się chyba w dotyku;) dam ją corce jak podrośnie;))) Odpowiedz Link
prucha Re: Buty i Torebki z ciucholandow 18.10.06, 22:37 Mam kilka bardzo fajnych, oryginalnych torebek z ciuchów.Moja ulubiona to wielka czarna w kolorowe kropki, moje bardzo trendy koleżanki do dziś mi nie wierzą, że to z ciuchów;)Była nowa, kosztowała wprawdzie 28 zł, bo ciężka, ale to moja ulubiona torba. Mam kilka skórzanych i tekstylnych, nawet jedną różową wełnianą;) Co do butów, to długo miałam opory, ale mi przeszło,jak zobaczyłam skórzane rewelacyjne, niezniszczone kozaczki za 20 zł.O takich marzyłam, więc nie było siły, musiałam się przełamać;) Odpowiedz Link
magdaksp Re: Buty i Torebki z ciucholandow 19.10.06, 14:28 mam swietna fiolewtowa torebke promod z imitacji strusiej skory,tez zimitacji czarna dorothy perkins, i oldschoolowa bialo czerwona adidasa Odpowiedz Link