ma_ma28 01.03.07, 20:01 KOlejny raz czekam na jakąś pomoc w znalezieniu odbiorców odzieży posklepowej z przeznaczeniem na czyściwo najlepiej z woj.mazowieckiego Warszawa-Płock.To naprawde pilne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
java-hurt Re: Szukam odbiorców 01.03.07, 21:48 W ostateczności można skorzystać z firm które zajmują się wywozem nieczystości z miasta.Ma to plus,że wydają kartę utylizacji odzieży i minus,że za tą usługę trzeba zapłacić,ale pozbywamy się niechcianego towaru zgodnie z przepisami.Firmy skupujące odzież na czyściwo mają wymagania typu:tylko bawełna,bez guziczków i suwaków,bez butów i plastikowych toreb. Odpowiedz Link
sp520 Re: Szukam odbiorców 01.03.07, 22:33 Są firmy ktore odbieraja za darmo wszystko jak leci ,ja tak robilęm jak bedziesz chciec namiary to pisz Odpowiedz Link
java-hurt Re: Szukam odbiorców 02.03.07, 19:47 Jeśli można to poproszę na javahurt@interia.eu , lub na forum.Dziękuje. Odpowiedz Link
java-hurt Re: Szukam odbiorców 03.03.07, 19:44 Zaszło małe nieporozumienie.Napisałem jak ja pozbywam się odpadu a o podanie kontaktu prosiłem sp520. Odpowiedz Link