11.03.07, 13:00
ZAMIERZAM WYBRAC SIE DO HURTOWNI SORENS.
CZY KTOS MOZE KUP[OWAL OD NICH CIUSZKI, PROSZE O OPINIE!!
ZALEZY MI NA MARKACH TOMMY HILFIGER, ZARA, STRADIVARIUS!!!
Obserwuj wątek
    • shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 18:20
      POLECAM:)
      Tylko wczesniej zadzwonic i sie umowic, to ma sie pewnosc ze towar bedzie nowy
      i nieprzebrany!!!! Ciuszki suuuuuuper, obejrzyj na allegro na koncie KAMILA-F,
      samo mowi za siebie:)Kontak tez rewelacja, a przy stalych zamowieniach spore
      upusty...
      POZDRAWIAM
    • shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 18:22
      POLECAM tez diesel!!! buciki i odziez, mozna na nich dobrze zarobic, bo tego
      towaru nie ma w Polsce;)
      • ss44 Re: sorens?? 11.03.07, 19:00
        nie ukrywam,że jestem hurtownikiem a żeby zbadac rynek pojechałem do sorens jako
        klient...(zresztą nie tylko tam) i 2,5 kg kurtka i 5 par ciężkich spodni na dnie
        worka nie napawa optymizmem...zresztą i tak będę robił to co robię !!! nie lubię
        krętów!!! towar na zapisy(he he), super aukcje na allegro(he he)...podobnie jak
        nooszone.pl z opola...wszystko jest ok ,a jak przyjeżdżasz na miejsce kilkaset
        kilometrów nie wypada nie kupic i wyzwalasz kombinatorów z pozostałego
        towaru(byłem 3 lata detalistą i coś wiem...)
        nie mam może takiej ilości towaru jak sorens ale jest to uczciwy ,prawdziwy
        outlet bez defektu, bez przysłowiowych ,,cegieł,, w worku.; pozdrawiam
        zmagających się na co dzień z ,,ciężkimi klientami,,detalistów!!!
        • shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 19:55
          Ale oni nie wystawiaja swojego towaru na sztuki na Allegro, tylko wiem że
          ludzie z Allegro od nich kupuja.... Poza tym teraz jest sezon wiosenno letni
          juz u nich, wiec nic ciezkiego sie nie trafia, a jeansy tommiego czy kurtki sa
          warte kilkaset zl!!!!!!!!
        • karola_71 Re: sorens?? 17.03.07, 16:07
          Byłam. Nie polecam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka