aga7920 11.03.07, 13:00 ZAMIERZAM WYBRAC SIE DO HURTOWNI SORENS. CZY KTOS MOZE KUP[OWAL OD NICH CIUSZKI, PROSZE O OPINIE!! ZALEZY MI NA MARKACH TOMMY HILFIGER, ZARA, STRADIVARIUS!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 18:20 POLECAM:) Tylko wczesniej zadzwonic i sie umowic, to ma sie pewnosc ze towar bedzie nowy i nieprzebrany!!!! Ciuszki suuuuuuper, obejrzyj na allegro na koncie KAMILA-F, samo mowi za siebie:)Kontak tez rewelacja, a przy stalych zamowieniach spore upusty... POZDRAWIAM Odpowiedz Link
shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 18:22 POLECAM tez diesel!!! buciki i odziez, mozna na nich dobrze zarobic, bo tego towaru nie ma w Polsce;) Odpowiedz Link
ss44 Re: sorens?? 11.03.07, 19:00 nie ukrywam,że jestem hurtownikiem a żeby zbadac rynek pojechałem do sorens jako klient...(zresztą nie tylko tam) i 2,5 kg kurtka i 5 par ciężkich spodni na dnie worka nie napawa optymizmem...zresztą i tak będę robił to co robię !!! nie lubię krętów!!! towar na zapisy(he he), super aukcje na allegro(he he)...podobnie jak nooszone.pl z opola...wszystko jest ok ,a jak przyjeżdżasz na miejsce kilkaset kilometrów nie wypada nie kupic i wyzwalasz kombinatorów z pozostałego towaru(byłem 3 lata detalistą i coś wiem...) nie mam może takiej ilości towaru jak sorens ale jest to uczciwy ,prawdziwy outlet bez defektu, bez przysłowiowych ,,cegieł,, w worku.; pozdrawiam zmagających się na co dzień z ,,ciężkimi klientami,,detalistów!!! Odpowiedz Link
shinobi24 Re: sorens?? 11.03.07, 19:55 Ale oni nie wystawiaja swojego towaru na sztuki na Allegro, tylko wiem że ludzie z Allegro od nich kupuja.... Poza tym teraz jest sezon wiosenno letni juz u nich, wiec nic ciezkiego sie nie trafia, a jeansy tommiego czy kurtki sa warte kilkaset zl!!!!!!!! Odpowiedz Link