Dodaj do ulubionych

..Kupo oszołomów..

28.02.05, 22:44
Podejrzewam że już zwęszył i podgląda, tak iak moje forum.Tylko że też go
zabanowałam żeby mi nie ..>podnosił prestiżu<.. bo sama sobie daję radę..
Przecież nikt dla nikogo nie jest konkurencją.Każda firma ma swoje plusy i
minusy,ale (chyba jedna ma jednak same plusy???? )
Długo pracujecie w MLM ? I co Wam najbardziej się w tym podoba?
Obserwuj wątek
    • romek744 Re: ..Kupo oszołomów.. 28.02.05, 23:06
      cześć
      święte słowa! Networkiem zajmuje się jakieś 4 lata dopiero. Najbardziej to mi
      się podoba to, że o 23.oo mogę na przykład posiedzieć sobie na takim forum i
      nie musze mysleć o tym, że jutro trzeba na przykłąd wstac rano. Teraz mówię...
      pojutrze też jest dzień (hihi). Moi przyjaciele z ławki z młodych lat już śpią,
      bo rano na przystanek na autobus... No ale cóż, nie każdy potrafi rzucić
      wszystko na jedną szalę i poświęcić ten rok, dwa na cos co wielu laikom wydaje
      sie dziwne... Ja postawiłem i teraz nie żałuję.
      romek
      • vitalia Re: ..Kupo oszołomów.. 28.02.05, 23:13

I tak trzymaj romek..Nie ma jak to komfort niezależności.
        Właśnie!! założymy tu lożę niezależnych ,co Ty na to?
        -
        >Gdynia Moje Miasto<
        > Ir Szeli Gdynia <
        • romek744 Re: ..Kupo oszołomów.. 28.02.05, 23:39
          nie no loża to może za pompatyczne, albo KTOŚ o nas powie sekciarze? Lepiej
          jakoś jajcarsko bardziej, na luzie - pomyslę o tym! chciałbym tutaj zaglądac
          często i pogadac o branży, ale nie tak jak TAM poważnie (cholera TAM to tak się
          zachowują, że gdyby mogli wejść w tę sieć to by się pobili) bardziej tak na
          luzie... Mi to się marzy, żeby wszyscy ludzie z MLM którzy szanują innych w
          Polsce tak sobie gadali na luzie, kulturalnie, nie zagryzali się o te swoje
          produkty - przecie nie o to chodzi w życiu. Gdybyśmy się trzymali w Polsce
          raźniej to ta branża by miała całkiem lepszy wizerunek myślę. I nie jedno można
          zdziałać w "kupie". No ale jak znajdzie się 1 z 2 (wiesz o kim mówię) no to
          kogo zainteresujesz tą branżą? Ktoś na TAMTYM forum poczyta wypowiedzi
          derektora to woli sie zatrudnić w firmie motoryzacyjnej niż miec do czynienia z
          no wiesz...
          Zróbmy coś, mądrze, z kulturą - więcej takich ludzi i pełny profesjonalizm
          będzie
          romek
          • vitalia Re: ..Kupo oszołomów.. 01.03.05, 21:15
            romek..
            Właśnie poczytałam forum "wiesz kogo" i wyczytałam że> kilkadziesiąt tysięcy<
            Konsultantek właśnie przystąpiło do firmy"wiesz jakiej"..Ale się uśmiałam ..
            • romek744 Re: ..Kupo oszołomów.. 02.03.05, 00:30
              No kurcze musimy się zrzucić na jakiegoś szampana dla niego. Już sobie
              wyobrażam, jak mocno kilka ostatnich dni musiał wciągać nosem różne suplementy
              (hihi)żeby sobie wewnątrz taką moc wypracować i kilkadziesiąt tysięcy
              konsultantek zwerbować!!! O ja piernicze! Kilkadziesiąt tysięcy to takie
              miasteczko przecież sporej wielkości... No to "ON" dostanie taki awans, że
              zabraknie tych rubinowych diamentów szafirowych 5 gwiazdkowych żeby mu na klapy
              marynarki przypiąć!!! I będzie paradował jak ruski generał na swoich
              szkoleniach. Ale zaraz, zaraz. Tam pisze w czasie przyszłym? Kości rzucał czy w
              fusa patrzał i zobaczył ponadnajprzeciętniejoptymistyczne prognozy? No on się
              marnuje w MLM... On powinien zostać głównym meteorologiem świata. Jego policja
              powinna się radzić, gdzie szukac zaginionych.
              Ale teraz na poważnie. Skąd on bierze na to czas, skoro o każdej porze dnia jak
              się TAM napisze prawdę, to ON w mgnieniu oka banuje? Może to Robocop? I po
              mieście biega z kaskiem wirtualnym na głowie i ma internet na okrągło?
              Pożyjemy, zobaczymy...
              Romek
              • romek744 Re: ..Kupo oszołomów.. 02.03.05, 16:35
                Ale dzisiaj wyczytałem TAM, że idą jak burza, jak fala uderzeniowa.
                Przypomniało mi się, że już jedna taka przeszła i nazywała się Tsunami.
                Pozostawiła za sobą wiele płaczu, smutku i rozterki...

Ponadto zaglądam tam niekiedy, żeby jakoś po tych wpisach zdefiniować
                chorobę bo za mało danych mam.

Czy pamiętacie może ze szkoły jak się nazywa taka choroba, że ktoś
                Czyta bo umie, rozróżnia literki i je składa ale niestety nie rozumie co ten
                Tekst znaczy? Nie pamiętam... chyba alfabetyzm?

No bo cały czas tam się kogoś czepia, że ten ktoś zamieścił na swojej www,
                że co trzeci uczestnik MLM zarabia cięzką kasę. Ale ja tam zaglądałem i
                tam pisze, że 3% z ogólnej liczby ludzi zajmujących się tą branżą. A więc są
                dwie możliwości. Albo ON jest alfabetą, albo ja analfabetą...

Ale nie. Ja w odróżnieniu zanim palnę jakąś głupotę to sprawdzę wiadomość.
                ON nawet napisał, że nie chce mu się tego sprawdzać, ale to są bzdury i
                Teraz bardzo szkaluje teraz autora tych przytoczonych danych. Ja sprawdziłem
                I te dane są rzeczywiście prawdziwe a pochodzą z tego słynnego Towarzystwa,
                Które ON tak wynosi pod nieboskłony. A więc facet sam się nalewa z własnych
                Filozofii. (hihi) 3 % z ogólnej liczby networkowców!!!
                romek
                • vitalia Re: ..Kupo oszołomów.. 02.03.05, 18:26
                  Mnie >TO< forum poprostu fascynuje,,czytam sobie i oczom nie wierzę w to, co
                  czytam.Też próbowałam zdefiniować ten ciężki przypadek,ale chyba nie ma sobie
                  równych..
                  No właśnie,,,,po przejściu tej byrzy to chyba kamień na kamieniu nie
                  zostanie..I co my biedaczki wtedy zrobimy romek?? chyba zaczniemy sponsorować
                  owieczki ..bo kobitek zabraknie.
                  • romek744 Re: ..Kupo oszołomów.. 02.03.05, 22:55
                    noooooo i holender wszystkie kobitki na świecie będą używały produktów tylko
                    jednej firmy, rynek się zmonopolizuje... co zrobią wszyscy inni producenci?
                    Rany Boskie, co ja zrobię ze sobą teraz? Może te mniejsze koncerny wymyślą
                    jakieś pomadki dla mężczyzn, albo dla zwierząt? No coś ja muszę w życiu robić!
                    bardzo pozdrawiam
                    romek
                    • vitalia Re: ..Kupo oszołomów.. 03.03.05, 13:36
                      Mamy lekcję podglądową w linkach do MLM.A co!!
                      • agateka No i mnie zabanowali (Ich Troje w 1 skórze) 03.03.05, 23:24
                        ON wiecie kto napisał wiecie gdzie napisał dzisiaj:

Gdy wezmiemy się za statystyki to dochodzi do takich bzdur jak poniżej przeze
                        mnie skrytykowane:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16226&w=15184684&a=19991483

ja odpisałam pokornie:

+++++++++++Te dane statystyczne pochodzą z bardzo profesjonalnego źródła.
                        Opublikowane zostały w 2002 roku przez WFDSA, którego członkiem jest FEDSA,
                        a członkiem FEDSA z kolei jest PSSB. Jeśli podważasz te bądź co bądź
                        Fachowe publikacje – podważasz wiarygodność samego siebie.
                        Jeśli ktoś nie wie co oznaczają powyższe skróty polecam stronę www
                        PSSB tam jest wyjaśnione.

Za te prawdziwe słowa właśnie dostałam kasacje szczerych postów i bana.
                        Cóż... Prawda w oczy kole. Hihi
                        Pozdrawiam
                        • vitalia Re: No i mnie zabanowali (Ich Troje w 1 skórze) 04.03.05, 21:43
                          Mnie zabanował WIECIE KTO już dawno ,bo ośmieliłam się napisać szczerą prawdę...
                          • romek744 Re: No i mnie zabanowali (Ich Troje w 1 skórze) 06.03.05, 14:50
                            nic się nie martwcie... tam ogólnie ON nie toleruje prawdy, tylko sam do siebie
                            pisze sobie i to co mu pasuje. najlepiej o sobie samym.
                            • romek744 Re: O TAMTEN 09.03.05, 08:03
                              No ale zobaczyłem dzisiaj Vitalia, że znów TAM się z nim pochytałaś... Nie ma
                              sensu - na prawdę, odpiszesz mu mądre słowo, jemu gul skoczy i zawsze Ci
                              odpisze 2 słowa. Nie ma się co denerwować, a wiem z b.dobrego źródła, że
                              niedługo już TAM nie będzie sobie mógł tak obrażać porządnych ludzi!
                              Romek
                              • vitalia Re: O TAMTEN 09.03.05, 22:49
                                Wiesz co romek ,już sobie tyle razy obiecywałam że nigdy więcej,,,ale mnie tak
                                wk.....że muszę sobie odpuścić i kończę z NIM na zawsze.Robi pod rórę ile
                                wlezie i na dodatek kłamie jak najęty.Każde słowo to dla niego pożywka jak krew
                                dla wampira..Ktoś mu w końcu nosa utrze ,a na to się zanosi..
    • europeanprosumerclub Re: ..Kupo oszołomów.. 08.07.05, 23:06
      cześć. jestem tu nowy (w zasadzie nowy). do tej pory jeśli już się udzielałem
      na forum, to robiłem to na tamtym, no wiecie... :) tym tym łukaszenkowskim. tak
      obserwuję to JEGO forum od kilku dni - o jeeeezu - co tam się wyrabia.
      mam pomysł - penie nie nowy, ale odświeżam. nie babrajmy się odpryskami jego
      własnego chlewika. to nic , że nas wku...ia, to nic, że podcina gałąź, na
      której wszyscy, z nim włącznie siedzimy, to nic, ze wszystkie argumenty ma za
      nic.
      dyskutujmy rzeczowo. dzielmy się doświadczeniami na tyle na ile to jest możliwe
      i pomocne oraz dobre dla nas wszystkich.
      i najważniejsze: pokażmy osobom postronnym jak jest naprawdę.
      ten człowiek ma zadziwiającą zdolność wciągania w dyskusję, poniżania i
      wymierzania policzków prostackimi i grubiańskimi sposobami. takich ludzi się
      unika w zyciu, przynajmniej ja staram się takim gnidkom schodzić z drogi.
      założyłem także inne forum o amwayu, ponieważ jestem tym tzw. "amwayowcem". z
      podziwem patrzę na każdą formę niezależności, w respekcie mam każdą nową,
      satrą, małą, czy duzą firmę, mlm, czy też tradycyjną. podziwiam ludzi, którzy
      chcą coś zmienić w dotychczasowym zyciu. sam staram sie być rzetelny i zawsze
      uczciwy. chcę, aby ludzie postronni, którzy tu kukną wiedzieli, ze (jak w
      każdej spoleczności) są wśród nas ludzie kompetentni, godni rozmowy i ci,
      którzy zyją w oderwaniu od rzeczywistości. nasz forumowy łukaszenko nie ma
      także wstępu na to moje forum, was zapraszam jeśli znajdziecie potrzebę tam o
      coś zapytać, czy poruszyć jakiś temat. nie muszą to być nadmuchane tematy -
      humor na nasz temat też mile widziany. jednym słowem ma być NORMALNIE.
      POZDRAWIAM ZBANOWANYCH, MOŻE ZAŁOŻYMY JAKIEŚ STOWARZYSZENIE?
      Marcin
      • networkforum Re: witamy 09.07.05, 20:08
        witamy serdecznie Marcinie na forum
        tu nie banujemy za to że jest ktoś z innego MLM niż my
        zapraszamy do dyskusji
        Pozdrawiam
        • vitalia Re: witamy 09.07.05, 21:59
          Również witam bardzo serdecznie.Ja już odpuściłam i nawet nie czytam TAMTEGO
          forum bo i nie ma czego tam czytać. Dwukrotnie zabanowana...vitka.
          • romek744 Re: witamy 09.07.05, 22:13
            Witamy w klubie Banowicza (hehe). Mam pomysł - spotkajmy się wszyscy, wymieńmy
            się doświadczeniami i napiszmy jakiś pamiętnik pt.: "PierwszyLider, ostojo
            moja, ty jesteś jak zdrowie, ile Cię cenić trzeba każdy się dowie..."
            Niech żyje wolna Białoruś!!!
            pozdrawiam
            romek
            • europeanprosumerclub Re: witamy 09.07.05, 22:35
              Witam was wszystkich. nie wiem, czy warto, ale moze założymy "kącik 1szego"
              Swoja drogą czy wiecie jakby brzmiał jego nick po niemiecku? "FURER" :)
              Uważam, ze jakby przypadkiem zobaczył ten "kącik", to nie bylby w najlepszym
              humorze - on nie znosi krytyki, jego zdanie musi być na wierzchu i nie ma za
              grosz poczucia humoru. te 3 prawa rządzą na tamtym forum - aż włos się jeży :S
              Dzięki za miłe powitanie :) Wkrótce pewnie wrzucę tu coś rzeczowego i
              konstruktywnego w dyskusję. Teraz muszę lecieć, bo jutro o 12 chcę być w Hofie
              (na seminarioum z udzialem kilku "koron ambasadorskich" i "diamentów", to dla
              mnie ważne).
              Pozdrawiam
              Marcin
              • tom_kedar Re: witamy 10.07.05, 12:51
                Witam serdecznie. Ale się wdałem w dyskusję z twardym...( za dużo by pisać:-
                ))...monologiem. Zaproponowałem mu zbanować wszystkich i siebie na końcu:-)
                Zainteresowanych tematyką MLM-ową na odpowiednim poziomie zapraszam na
                www.arystoteles.pl/nmf/YaBB.cgi
                • networkforum witamy 10.07.05, 22:46
                  tom_kedar witaj na tym forum
                  mało jeszcze w internecie takich stron gdzie można dyskutować,
                  a www którą podajesz - owszem jest nam znana
                  i odwiedzana, dziękujemy ;)
                  pozdrawiam
                  • tom_kedar Re: witamy 11.07.05, 02:01
                    Ani jedno wulgarne słowo, pozdrowienia i...... także zostałem zbanowany:-)
                    Wiecie jak się załatwia w gazecie.pl wykasowanie forum po godzinach? Uważam, że
                    w tej sytuacji sama gazeta.pl dbając o swój prestiż powinna przykrucić
                    białoruskie praktyki na swoim forum.
                    • vitalia Re: witamy 11.07.05, 22:42
                      Szczerze mówiąc to mnie to z.... czy mu zamkną czy nie. I tak nikt tam nie ma
                      prawa głosu a jeśli to tolko można wznosić peany chwlebne i pieśni ku
                      czci..ojca dyrektora.Nie ma co z ,,choremu z urojenia trzeba odpuścić,niech
                      pisze sam ze sobą..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka