ejdo1 16.01.08, 14:36 Kupię wieszaki, stojaki, manekiny, biurko , jednym słowem wszystko to co potrzebne jest do wyposażenia lumpeksu!!!! Czekam na maile : kasiatomczak1@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurotrend Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 16.01.08, 15:37 Mam kontakt z osoba ktora zlikwidowala sklep i chce sprzedac cale wyposazenie sklepu. Prosze o kontakt 501 122 076 Odpowiedz Link
l-nika Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 16.01.08, 21:23 posiadam do odsprzedania duze 4 -y skzrynie na ciuszki ok 1mx1m a skad jestes? do warszawy moge dowiesc Odpowiedz Link
ewkaa09 Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 19.01.08, 15:39 posiadam do sprzedania wieszaki plastikowe z obrotową główką oraz wieszaki "klipsy", które idealnie nadają sie na spodnie. Mam kratownice wiszącą i stojącą, stojak na odzież, szyld podświetlany(wiszący), szyldy przykręcane do ściany, jednego manekina, 4 wytłoczki(idealne na bluzki). CENA BARDZO ATRAKCYJNA!!! POLECAM Odpowiedz Link
ejdo1 Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 19.01.08, 15:51 Jestem zainteresowana kupnem, proszę o więcej info oraz cenę i kontakt , gdzie można obejrzeć...... kasiatomczak1@op.pl Odpowiedz Link
ewkaa09 Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 22.01.08, 23:24 wysłałam na podanego maila kontakt do mnie. Czy jest pani nadal zainteresowana zakupem tego wyposażenia? Odpowiedz Link
wyposazeniesklepu Re: KUPIĘ WYPOSAŻENIE CIUCHOLANDU 03.02.08, 10:14 Witam. Jeśli oferta kupna jest nadal aktualna to zapraszam na stronę: wyposazeniesklepow.org Odpowiedz Link