Dodaj do ulubionych

Współczuję

20.05.08, 21:01
Współczuję serdecznie Pani z firmyklaudia. Właśnie przez takie instytucje jak ta w Kaliszu - Sorens- klienci tracą zaufanie do hurtowni jakichkolwiek ogłaszających się n forach, co jest dla mnie bardzo przykre. Prowadzę rzetelną hurtownię w Szczecinie, gdzie każdy klient jest traktowany równie ważnie i co najważniejsze ubranka wybieram sama z mała pomocą zaufanych osób, więc nie ma szans, aby taki chłam jak się Pani przytrafił, u nas przeszedł. W ogóle jak można sprzedać ludziom prowadzącym sklep badziewie, przecież wiadomo, że konsekwencje są jeszcze gorsze, taki niezzadowolony, oszukany klient opisze odpowiednio taką hurtownię przestrzegając przed nią innych kupujących odzież!
Ja zapraszam do mojej hurtowni, gdzie ciuszki można dokładnie obejrzeć przed zakupem, a nawet na prośbę możemy wysłać próbkę odzieży pocztą. Zapraszam również na stronę naszej firmy : www.bibastyl.blo.pl. zamieszczone tam zdjęcia będą w najbliższym czasie wzbogacone o nowe z najświeższej dostawy, więc zapraszam do zaglądnięcia również w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam BiBA Styl.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka