pepperoni78 19.01.03, 18:13 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=409534&kat=1356&katn=%A6wiat&widn=Przerwano+poszukiwania+polskiego+pilota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: Zaginął pilot ze Świdnika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.03, 20:53 Ja znam tego pilota:( Jego żonę i córkę też:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Zaginął pilot ze Świdnika. 21.01.03, 09:46 Szkoda mi człowieka!!!!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: Zaginął pilot ze Świdnika.:(((( n/txt IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 07:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Czesc PAMICI Pilota Krzysia Rucinskiego. IP: *.tnt36.det3.da.uu.net 25.01.03, 08:56 Przesylam kondolencje najblizszej Rodzine i wszystkim przyjacielom i znajomym Pilota Doswiadczalnego sp. Krzysia Rucinskiego. Krzysiek kochal lotnictwo i zginol smiercia LOTNIKA. Czesc jego pamieci! T.W. Chicago, USA www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Zaginął pilot ze Świdnika. 04.02.03, 20:59 Słyszałem w Świdniku, że Sokoł wykonywał jakiś manewr..odwrócił się dogóry nogami i runął w jezioro...Polak który zginął wrócił do śmigłowca ratować Koreańcyka-nie udało się...Następnie wszyscy, którzy przezyli czekali przemoczeni w niskiej temperaturze ok. kilkunastu godzin na pomoc..Choć lot śmigłowca był próbny-więc był monitorowany!!! ...Wszyscy o mało nie umarli z wyziębienia...Gdy wreszcie ich zabrano, zrobiono wielkie show...kamery, dziennikarze... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Zaginął pilot ze Świdnika. 16.02.03, 00:29 faciu napisał: > Słyszałem w Świdniku, że Sokoł wykonywał jakiś manewr..odwrócił się dogóry > nogami i runął w jezioro...Polak który zginął wrócił do śmigłowca ratować > Koreańcyka-nie udało się...Następnie wszyscy, którzy przezyli czekali > przemoczeni w niskiej temperaturze ok. kilkunastu godzin na pomoc..Choć lot > śmigłowca był próbny-więc był monitorowany!!! > ...Wszyscy o mało nie umarli z wyziębienia...Gdy wreszcie ich zabrano, zrobiono > > wielkie show...kamery, dziennikarze... > :(( Skoro nie ma innych wiadomosci, znaczy ze nie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Zaginął pilot ze Świdnika. 18.02.03, 20:11 Tak, odnaleźli ich, niestety nie żyli. Odpowiedz Link Zgłoś