Dodaj do ulubionych

Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile

IP: 57.66.197.* 25.09.09, 09:25
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: cookie Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:14
      A konkurencja nie śpi, czyżby zaczynały puszczać nerwy ?
    • Gość: UWAGA Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.net.inotel.pl 25.09.09, 18:13
      ############################################################

UWAGA NA SPAMERA

LINKI PODAWANE WE WPISACH PRZEKIEROWUJĄ NA ZAWIRUSOWANE STRONY

###########################################################
    • Gość: chromek Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 25.09.09, 18:29
      patrząc na tego grubasa można dojść do wniosku, że on musi mieć taki talent do partolenia spraw po starych...
    • Gość: meg Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 25.09.09, 20:35
      No to jeszcze poczekam na kupno telefonu HTC aż ukaże się najnowszy Windows
    • Gość: Gość Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: 78.32.103.* 26.09.09, 12:20
      Wystarczy spojrzeć - od razu widać, że koleś doprawdy godny zaufania ;)
      Wszyscy ufamy Microsoftowi, wszyscy go mamy, tak samo jak i wszyscy nie mamy wyboru jak tylko podążać jedyną słuszną ścieżką towarzysze!
    • Gość: ddd Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.atmgrupa.pl 26.09.09, 12:49
      Cromek
      Zaluj, ze twoi rodzice tak cie nie spartolili. Facet ma na koncie pare miliardow.
    • von.g Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile 26.09.09, 14:17
      Hmm wiekszosc ksiazek o zarzadzaniu projektami mowi o czyms wrecz przeciwnym : najgorsze co mozna zrobic ze spoznionym projektem to dodac mu nowych programistow. Jestem ciekaw czy ta czesciowa poprawa nie jest tylko na papierze ...

@ddd : ciekawa skala oceniania ludzi przez wielkosc konta. Pewnie swietnie dogadujesz sie z blacharami z manieczek ...
    • Gość: X Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.chello.pl 26.09.09, 14:29
      a co to jest HTC?
    • Gość: Piotr Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: 217.98.20.* 26.09.09, 14:53
      @von.g
      O "blacharach" słyszałem w jakimś filmie, ale co to są manieczki"?

Facet, na twoim miejscu nie ujawniałbym się ze znajomością takiego słownictwa/środowisk. No, ale właściwie czego można się spodziewać po oszalałym MS-haterze...
    • Gość: Gość Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 15:56
      Balmer ma rację. MS Windows 7 nie działa na netbookach i telefonach komórkowych z procesorem ARM. Windows Mobile (WM) zaś jak najbardziej. Tyle, że WM 6 jest już przestarzały, dlatego trudno mu konkurować z Google Android Linux czy Ubuntu Remix Linux. Procesory ARM zużywają mniej energii niż Intelowski Atom, więc dobrze nadają się na urządzenia przenośne.
    • von.g Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile 26.09.09, 16:08
      @Piotr : Hehe drogi Piotrze Manieczki to miejscowosc :) Jakbym chcial byc zlosliwy to bym powiedzial ze znajomosci geografi nie spodziealbym sie po oszalalym M$-loverze :)

maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=manieczki+wielkopolska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=30.323858,79.013672&ie=UTF8&ll=52.119366,16.944351&spn=0.091701,0.308647&z=12&iwloc=A
    • Gość: fred Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.net.inotel.pl 26.09.09, 19:22
      A czego Microsoft nie schrzanił...??? chyba nie ma takiej rzeczy... :-/ oni wszystko potrafią schrzanić... :-))
    • Gość: Piotr Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: 217.98.20.* 26.09.09, 19:45
      @von.g:
      1. Znajomość geografii? Czy Manieczki (może byś tak stosował się do zasad polskiej ortografii, matole jeden...) to miejscowość istotna na tyle, że należy wiedzieć o jej istnieniu?
      2. Czy jesteś w stanie pojąć, że jeśli ktoś nie lubi jabłek, to jeszcze NIE OZNACZA, że uwielbia gruszki? Że jeśli nie znoszę takich idiotów jak ty, to jeszcze nie oznacza, że kocham MS? Czy wszyscy MS-haterzy to cymbały z czarno-białym widzeniem świata?
    • von.g Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile 26.09.09, 19:58
      @Piotr hehe może popraw sobie słome w butach bo Cie najwyraźniej uwiera :)

1. Jesli nie wiesz o czym mowi przedmowca to albo nic nie mow albo sprawdz :)
      2. Człowieku ogarnij sie. Wpadasz na forum i kategoryzujesz ludzi wedlug wlasnego widzimisie a potem puszczasz focha ze ktos Ciebie gdzies zaszufladkowal :) Okres masz czy co?

A tak na boku jak juz skonczysz studiowac słownik ortograficzny to może jakąś książeczke o bon tonie sobie kupil?
    • Gość: Piotr Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 20:40
      @von.g
      1. Forum? Komentarze pod kolejnym durnym tekstem Cieślaka nazywasz "forum"? ;)

2. Słownika ortograficznego nie studiuję. Nie muszę - znam go ze szkoły. Ty najwyraźniej nie. A szkoda, bo się przydaje. Każdemu.

3. Twoje durne komentarze znaleźć można pod każdym niemal tekstem Cieślaka (i nie tylko, niestety). Więc określenie cię MS-haterem jest rzeczą prostą. Natomiast o tym, czy kocham MS czy może GM (swoją drogą: co za debilizm, uczucia do firmy...) nie wiesz nic. Więc bądź łaskaw się zamknąć. Dziękuję.
    • von.g Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile 26.09.09, 20:59
      @Piotr

2. Uwielbiam taka nazi-ortografie :) I to uczucie wyzszosci jakie towarzyszy wytknieciu interlokutorowi bledu ort :) Mnie za to nauczyli zeby nie obrazac ludzi ktorzy maja inne zdanie. Szkoda ze nie kazdego :)

3. Hmm wybacz moja uszczypliwosc ale zauwazam pewien brak logiczny w Twojej wypowiedzi : Z jednej strony okreslenie mnie MS-haterem jest rzecza prosta a z drugiej strony uczucia do firmy sa debilizmem .... to czemu nazywasz mnie haterem skoro to jest debilizmem? Badz laskaw nie stosowac podwojnych standardow ....
    • Gość: Piotr Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile IP: *.tpnet.pl 26.09.09, 22:25
      @von.g
      1. Twoja "ortografia" spowodowała nieporozumienie: gdybyś napisał "Manieczki" od razu z wielkiej litery, byłoby łatwiej się porozumieć. Ale oczywiście to niewarta wspomnienia drobnostka, a wszyscy, którzy twierdzą inaczej, są nazi-ortografami. Masz jeszcze jakieś inne, kretyńskie argumenty przeciwko ortografii? (jeśli na daj Boże masz, zachowaj je dla siebie).

2. Stwierdzam stan faktyczny. Że jesteś X. Dlaczego jesteś X, to inna sprawa. (W tym wypadku to akurat debilizm, że jesteś X).
      Kojarzysz już różnicę? Mam nadzieję, że tak, choć myślenie (co widać na każdym kroku) nie jest twoja mocną stroną.
    • von.g Ballmer: Schrzaniliśmy Windows Mobile 26.09.09, 22:49
      :) Eklektycznej konwersacji ciag dalszy ...

Nie twierdzilem nigdzie ze mam cos przeciwko ortografii ale pewnie i tak zakwalfikowales mnie jako ortografia-hatera :) W koncu tylko stwierdzasz stan faktyczny. Najbardziej pasjonujace w dyskusji z Toba sa te male wewnetrzne sprzecznosci , ktorych nie dostrzegasz bo ja mam problemy z mysleniem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka