Gość: mar IP: *.tosa.pl 08.10.09, 22:42 Kto sie orientuje po jakim czasie powinna być widoczna strona w google od jej zalozenia. Dodam, ze dodalem ja do google a takze innych wyszukiwarek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: robot Re: Strona w google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 07:49 Gość portalu: mar napisał(a): > Kto sie orientuje po jakim czasie powinna być widoczna strona w > google od jej zalozenia. Może to trwać tydzień, miesięcy siedem a może nigdy nie będzie widoczna w Google. A nawet jak się pojawi dzisiaj nawet na wysokim 50 miejscu w Google to za tydzien będzie na miejscu 1250, czyli tam gdzie jej nikt nie będzie szukał. Nie ma na to jednej, skutecznej reguły. > Dodam, ze dodalem ja do google a takze > innych wyszukiwarek. To nic nie znaczy. Dodanie do wyszukiwarek nie jest jednoznaczne z tym, że kiedykolwiek pojawi się twoja strona w Google czy innych wyszukiwarkach. Tylko nie daj się nabrać firmom robiącym za pieniądze tzw. 'pozycjonowanie'. To mydlenie oczu naiwnym klientom. Nieskuteczne a kosztowne. Link Zgłoś
olej_nick Re: Strona w google 09.10.09, 08:36 > To mydlenie oczu naiwnym klientom. Nieskuteczne a kosztowne. Czyżbyś sugerował, że wypromowanie strony do pierwszej dziesiątki jest niemożliwe? Jeżeli tak, to skąd się bierze pierwsza dziesiątka? :DDD Link Zgłoś
Gość: robot Re: Strona w google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 13:19 olej_nick napisał: > Czyżbyś sugerował, że wypromowanie strony do pierwszej dziesiątki > jest niemożliwe? Nic takiego nie napisałem. Pierwsze miejsce jest możliwe zawsze, ale nieskutecznie bo na krótko. > Jeżeli tak, to skąd się bierze pierwsza dziesiątka? Na pewno nie dzięki firmom 'pozycjonującym' ani tym co zrobili te strony. Największy wpływ na to mają tylko i wyłącznie...oglądający te strony. To jedyna najskuteczniejsza metoda. Prosta i w 100% skuteczna. :) Tyle, że niezależna od twórcy i właściciela strony. Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Strona w google IP: *.aster.pl 09.10.09, 13:42 POchodź po forach, zostaw linki, powinno pomóc :) Link Zgłoś
Gość: 140 Re: Strona w google IP: *.stk.vectranet.pl 09.10.09, 18:59 Ja wpisuję tylko jedno słowo w dowolnej wyszukiwarce i moja strona jest pierwsza. Link Zgłoś
Gość: Celeron Baleron Re: Strona w google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 19:22 Gość portalu: 140 napisał(a): > Ja wpisuję tylko jedno słowo w dowolnej wyszukiwarce i moja strona jest pierwsza. To tak samo jak np. INTEL. Wpisujesz hasło: intel w google i masz to na pierwszym miejscu. Ciekawe jaka firma 'pozycjonująca' im to załatwiła. Link Zgłoś
randybvain Re: Strona w google 10.10.09, 02:22 Aż na innej stronie pojawi się do niej link. Link Zgłoś