ing_greg 09.11.09, 02:23 Drukarka, którą zamierzam kupić nie ma w komplecie kabla USB. Czy mogę kupić jakikolwiek kabel USB 2.0 A-B (taki odpowiada tej drukarce), czy może drukarki miewają jakieś szczególne wymagania ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ringo Re: Kabel do drukarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 07:39 Szczególnym wymaganiem drukarki jest kabel do drukarki, najlepiej USB. Link Zgłoś
ing_greg Re: Kabel do drukarki 09.11.09, 19:31 Co oznacza hasło "kabel do drukarki" ? Czy "kabel do drukarki" wyróżnia się czymś od innych kabli tego samego typu ? Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Kabel do drukarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:42 User --> ringo, chciał tylko (nieco sarkastycznie) powiedzieć, ze kabel USB to kabel USB, niezależnie czy podłączysz go do drukarki, czy do innego urządzenia USB, będzie pełnił swoja rolę, czyli przenosił dane. Inaczej mówiąc, nie ma specjalnego kabla USB do drukarek. Link Zgłoś
ing_greg Re: Kabel do drukarki 09.11.09, 19:51 I o to mi chodziło. Chciałem się tylko upewnić. Ringo chyba sam nie wiedział, co chce napisać. pozdrawiam ing_greg Link Zgłoś
Gość: ringo A tak wygląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:50 www.baltrade.pl/al/kabusb_ab.jpg Link Zgłoś