Dodaj do ulubionych

Klient poczty

29.01.04, 22:17
Napiszcie który waszym zdaniem klient poczty e-mail jest najleprzy i
dlaczego. Ja używam outlooka 6 i juz trochę mnie denerwuje więc chciałbym go
zmienić, tylko niebardzo wiem na co. Prosze o wsze propozycje i napiszcie
dlaczego akurat ten program warto wybrać.
Obserwuj wątek
    • binduga Re: Klient poczty 29.01.04, 22:34
      OUTLOCK 6 NAJLEPSZY A JAK CI DENERWUJE TO NIE KORZYSTAJ Z POCZTY
    • Gość: dominik666 Re: Klient poczty - telnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:34
      prosty szybki i anonimowy :b

• Gość: hmm... Re: Klient poczty IP: *.smrw.lodz.pl 29.01.04, 22:45
      używałem Outlooka i IE, po czym przeżuciłem się na pakiet Mozilli czego nie
      żałuję, a od jakiegoś czasu jako przeglądarki używam Mozilli Firebird, natomiast
      klient poczty to Mozilla Thunderbird... www.mozilla.org (wersja polska
      www.mozillapl.org
      • Gość: aras Re: Klient poczty IP: *.icpnet.pl 29.01.04, 22:49
        incredi mail - poprostu super animacje dzwieki informacja o przychodzacym
        mailu jedyny klient poczty w pelni animowany polecam
        • Gość: kell Re: Klient poczty IP: *.cs.yorku.ca 29.01.04, 22:51
          a ja myslalem, ze e-mail wykorzystujacy html jest juz dostatecznym zboczeniem..
          widac jeszcze sa potrzebne animacje. dokad zmierza ten swiat?:)
          • Gość: Erwin Re: Klient poczty IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 00:24
            Jak to gdzie ? Do konca ! Do zatracenia :) Ja osobiscie preferuje teraz
            nKuriera, niezawodny przedewszystim. Wystarczajaco szybki i latwy.
            • Gość: kell Re: Klient poczty IP: 24.42.162.* 30.01.04, 06:12
              nKurier to polska wersja thunderbirda? zrobilo sie niezle zamieszanie z tymi
              nazwami. uzywam thunderbirda od jakiegos czasu (nie moge zmusic evolution do
              dzialania na mojej maszynie z jakiegos mistycznego i niewiadomego powodu) i
              uwazam, ze ma ogromny potencjal, jednak jeszcze troche czasu minie zanim
              wszystko zacznie dzialac tam perfekcyjnie. oczywiscie nie zaszkodzi probowac, z
              pewnoscia nawet w obecnej formie to duzo lepszy i bez porownania bardziej zgodny
              ze standardami (zgodnie z zasada, ze nie powinno sie wkurzac adresata:) programem.
    • da.killa Re: Klient poczty 30.01.04, 01:54
      Evolution, the Bat
      • Gość: salmotrutta Re: Klient poczty IP: *.compass.net.nz 30.01.04, 10:12
        ... a ja polecam Pegasus Mail...nie ma wersji polskiej ale jest poradnik do
        programu po polsku w wersji ksiazkowej...program jest latwy w obsludze...nie
        posiada wad Outlook'a...jest bezplatny i jak dotychczas niezawodny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka