Gość: Joana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:52 Podłączyłam sobie mikrofon (niby nic skomplikowanego) a to dziadostwo nie działa!!!! Technicznie jest Ok (sprawdzony u znajomych) a u mnie martwy!! Pomóżcie, bo chcę rozmawiać Pozdrówka Link Zgłoś Obserwuj wątek
mohtak Re: Mikrofon :(((( POMOCY 01.02.04, 23:31 Jeżeli chcesz, żeby jakiś program korzystał z mikrofonu to musi on być wybrany w Regulacji Nagrywania jako źródło dźwięku i oczywiście odpowiednio "podkręcona" w tychże ustawieniach głośność (czułość).. Link Zgłoś
Gość: cs Re: Mikrofon :(((( POMOCY IP: 194.255.20.* 02.02.04, 10:57 i ewentualnie kliknac na "MUTE" aby w ogole uaktywnic wejscie mikrofonu. Link Zgłoś
wrack Re: Mikrofon :(((( POMOCY 02.02.04, 10:49 trza może w opszynsach podnieść czułość mikrofonu (w zasobniku systemowym jest ikonka głośnika tem pogrzeb) Link Zgłoś
Gość: stinger Re: Mikrofon :(((( POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:24 wejdz na panel sterowania->dzwieki->regulacja glosnosci odtwarzania i odznacz pole wycisz przy suwaku mikrofon,także ten suwak daj do maksa. Pozniej wez ponownie dzwieki tylko regulacje nagrywania i nacisnij przy mikrofonie pole wybierz i daj na maksa suwak. Pzdr Link Zgłoś