Gość: Stinger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:24 Według mnie jest nim winamp z bajerami typu MAD+ENHANCER. jakość dźwięku i basu (szczególnie na słuchawkach ;) jest powalająca. Foobar i Windows Shit Player są do d... NAPISZCZIE WASZE OPINIE Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: przemcio Re: Najlepszy player do muzy IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 08.02.04, 18:47 foobar2000 i już. nie będę pisał o hurtowej ilości basu, przecież nie o to chodzi. muzyka ma być odtwarzna w miarę wiernie, bez bajerów. tyle. Link Zgłoś
Gość: stinger Re: Najlepszy player do muzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:50 tak, ale wiernośc muzy to inaczej ilość sopranów. Foobek ma po prostu podbite soprany. Link Zgłoś
Gość: May79 Re: Najlepszy player do muzy IP: *.acn.waw.pl 08.02.04, 18:51 Wiernosc muzy to podbite soprany?? No bardzo ciekawa teoria :-/ Link Zgłoś
Gość: stinger Re: Najlepszy player do muzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 19:02 słuchałem winampa i foobara. foobar ma więcej średnich i wysokich częstotliwości ale ma cienki equalizer który po prostu NIE DZIAŁA Link Zgłoś
Gość: May79 Re: Najlepszy player do muzy IP: *.acn.waw.pl 08.02.04, 19:17 Equalizer znieksztalca muzyke i napewno nie jest ona wierniejsza. Jak to sie dzieje, ze najdrozsze i najlepsze systemy audio (takie kosztujace naprawde majatek) maja wlascieiw tylko wlacznik zasilania i JEDNA galke - glosnosc? Owszem, to juz jest audiofilstwo, ale wlasnie one najwierniej oddaja dzwiek - nie znieksztalcaja go podbiciem basow, czy calym equalizerem. Albo zalezy Ci na bajerach, albo na wiernym dzwieku. Link Zgłoś
Gość: stinger Re: Najlepszy player do muzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 21:37 teraz aktualnie nie mówie o podbiciu basów, po prostu foobar ma zwiększoną ilość sporanu, bez pomocy eq. czy da sie jakoś wsadzić dekoder foobara do winampa (2.91)??? Link Zgłoś
Gość: May79 Re: Najlepszy player do muzy IP: *.acn.waw.pl 08.02.04, 21:52 Nie wiem, chyba nie, ale glowy nie dam. Jesli chcesz poprawic jakosc dzwieku w winampie to zmien domyslny kodek z "DirectSound Output" na "waweOut output". To znaczaco poprawia jakosc i dynamike dzwieku. Pozdrawiam Link Zgłoś