Dodaj do ulubionych

Problem!! Sterowniki do MX440

IP: *.icpnet.pl 17.03.04, 07:25
Witam. Mam problem prawdopodobnie ze sterownikami do karty graf. Jakie bylyby
najlepsze dla GeForce MX440? Czy przy imstalowaniu nowych sterownikow trzeba
odinstalowac poprzednie? Dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AmonRa Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.pol-net.com.pl 17.03.04, 08:36
      Jeżeli masz procesor graficzny NVIDIA, to pobierz stąd:
      nvidia.com/content/drivers/drivers.asp , wybierz system operacyjny i
      zainstaluj. Tak, można instalować na poprzednich. (dobra rada: jeżeli
      zainstalujesz stery z tej strony, sprawdź, czy możesz zmieniać ikony i nazwy
      folderów systemowych na pulpicie: Mój komputer, Kosz, IExplorer; jeżeli nie, to
      wyłącz usługę nvsvc32.exe)
      • Gość: alkatrass Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.icpnet.pl 17.03.04, 12:27
        OK , a czy moglby ktos mi doradzic ktora wersja sterownika bylaby najlepsza dla
        mojej karty? Dzieki
        • Gość: mgregor Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 17.03.04, 19:11
          WinXP -> www.nvidia.com/object/winxp_2k_56.64
          Win98 -> www.nvidia.com/object/win9x_56.64

Sciagasz wersje angielska (U.S. English) klikajac umieszczony
          pod tym napisem link: Primary Download Site

Potem akceptujesz licencje i zapisujesz plik na dysku.
          Potem instalujesz. Mozesz instalowac na istniejacych sterownikach.
          W razie klopotow daj znac.

Pozdrawiam serdecznie
          mgregor
          • Gość: alkatrass Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.icpnet.pl 17.03.04, 20:11
            Witam ponownie.Wlasnie sciagam podana przez Ciebie wersje sterownika. aktualnie
            uzywam wersji 45.23. Z tym ze czasami kiedy moj syn uruchamia swoja gre cos
            zaczyna sie psuc - gra sie sama zamyka-ekran zaczyna migac (biale paski) a
            nastepnie powrot do pulpitu. Ekran wyglada jakby byl mocno rozjasniony. Pomaga
            tylko przeinstalowanie sterownika. Co to moze byc??? Milego wieczoru
            • Gość: mgregor Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 17.03.04, 21:53
              Byc moze wlasnie stara wersja sterownika ktorego uzywasz. Mozesz tez sprobowac
              zainstalowac DirectX 9.0b ze strony:
              www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=141d5f9e-07c1-462a-
              baef-5eab5c851cf5&displaylang=pl (gdyby sie zlamalo to skopiuj caly link do
              przegladarki). Z prawej strony masz przycisk Pobierz. Kliknij go i zapisz plik
              na dysku a nastepnie go uruchom. Sam zainstaluje najnowsza wersje DirectX.

W razie problemow: GG 391450 albo tutaj...

Pozdrawiam serdecznie
              mgregor
              • Gość: alkatrass Re: Problem!! Sterowniki do MX440 IP: *.icpnet.pl 17.03.04, 22:04
                Dzieki za wszelka pomoc. Teraz czas na testowanie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka