03.01.11, 14:41
Mam zagwozdkę.
Przez 7 lat używałam laptopa Toshiba Satellite i byłam bardzo zadowolona. Aktualnie chyba coś się przepaliło i wysiadł ekran- można go używać jedynie podłanczając pod TV. Uznałam, że może przyszedł na niego czas i warto kupić nowy. Tylko jaki? Potrzebuję go właściwie głównie do użytku domowego (mimo to nie chcę PC), do oglądania filmów z wejściem do TV, netu- co tu wybrać tak do 3tys? Może ktoś mi coś podpowie...? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • michalzbulowic Re: laptop 03.01.11, 19:11
      www.tanio-kupuje.pl
      albo inna porównywarka cen. Ale jeżeli mam pomóc w wyborze napisz do czego go używasz. Gry? Office? Internet?
      Bo nie ma kupować pod internet czy do biura kompa z grafiką za 1000zł... :)
      • lilly811 Re: laptop 03.01.11, 21:16
        No właściwie głównie do oglądania filmów- na TV( potrzebuję wejście do TV), do internetu- przede wszystkim, office,proste programy graficzne, przydałby się też bluetooth. W gry nie gram już właściwie wcale. Ale też chcę aby posłużył długo- nie zależy mi na czymś bardzo tanim tylko dobrym...przeglądałam różne modele ale jest tego tak dużo, że nie mam pojęcia jaką markę wybrać?Lenovo, Asus, Toshibę?
        • Gość: www.accola.pl Re: laptop IP: 195.242.183.* 10.01.11, 09:15
          Są fajne modele HP, ASUS, Lenovo, które będą dla Ciebie odpowiednie. Można coś znaleźć już poniżej 2500 PLN. Jeżeli jesteś zainteresowana skontaktuj się z nami - www.accola.pl
    • Gość: janusz Re: laptop IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 19:19
      transgame.pl/grant.php?u=9772&c=skonbz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka