Gość: Mariusz IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 29.04.04, 19:55 jak mozna zmienic jezyk na polski? Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejpoczta Re: agnitum outpust firewall 30.04.04, 09:39 Język jest wybierany podczas instalacji. Wtedy też pojawia się pytanie, czy chcesz zainstalować inne języki interfejsu. Jeżeli w Twoim przypadku wybrałeś angielski bez instalacji pozostałych lokalizacji, to musisz niestety przeinstalować program. Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: agnitum outpust firewall IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 01.05.04, 00:49 ale tam nie było pozostałych lokalizacji, zainstaluje na nowo ale co mam zrobic aby byl j. polski Link Zgłoś
maciejpoczta Re: agnitum outpust firewall 01.05.04, 00:54 Nie pamiętam już gdzie to było w Agnitum. Poszukaj w jakiś zakładkach czegoś w rodzaju Language, Localization itp. Ja pamiętam, że ustawiałem język przy instalacji(a może przy pierwszym uruchomieniu?), w każdym razie na początku. Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: agnitum outpust firewall IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 01.05.04, 01:04 Szukałem i nic z tego:( pozdrawiam Link Zgłoś