Dodaj do ulubionych

Problem z laptopem

13.05.11, 18:41

Witam, mam problem i potrzebuję nie tyle pomocy co podpowiedzi. Pada mi laptop. Wiem, że bez specjalistycznego serwisu się nie odbędzie, jednak boję się, że ze względu na fakt iż moja znajomość komputerów jest taka jaka jest to szukam namiaru na sprawdzone przez Was (czyli takie gdzie kobietę i to jeszcze laika pod tym względem nie potraktują jako obiekt drwin tylko „łopatologicznie” pomogą) forum specjalizujące się w tematyce komputerów (szczególnie laptopów ) Z góry wielkie podziękowania za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek_62 Re: Problem z laptopem IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 13.05.11, 19:36
      Jeśli opiszesz problem, łatwiej będzie coś poradzić. W przypadku laptopa usterki sprzętowej sama raczej nie usuniesz i forum doradzi Ci jedynie wizytę w serwisie. Podaj producenta i typ laptopa.
      • Gość: Rmk Re: Problem z laptopem IP: *.warszawa.mm.pl 13.05.11, 19:50
        No chyba że będzie to problem typu walnięty RAM, dysk, brak bootowania czy zasilacz... ale masz rację, bez podania symptomów i oznak trudno coś ustalić.
    • kawaler86 Re: Problem z laptopem 13.05.11, 20:09

Sprawdź na forum.pcfoster.pl Traktują tam wszystkich poważnie (nie słyszałem o wyśmiewaniu się) oraz tłumaczą tak jak określiłaś to „łopatologicznie” Ale zanim się tam sprawdzisz to napisz może tutaj na czym polega problem. Może będzie można pomóc „na miejscu”
      maxania-1980 napisała:

>
      > Witam, mam problem i potrzebuję nie tyle pomocy co podpowiedzi. Pada mi laptop.
      > Wiem, że bez specjalistycznego serwisu się nie odbędzie, jednak boję się, że z
      > e względu na fakt iż moja znajomość komputerów jest taka jaka jest to szukam na
      > miaru na sprawdzone przez Was (czyli takie gdzie kobietę i to jeszcze laika pod
      > tym względem nie potraktują jako obiekt drwin tylko „łopatologicznieR
      > 21; pomogą) forum specjalizujące się w tematyce komputerów (szczególnie laptopó
      > w ) Z góry wielkie podziękowania za podpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka