Dodaj do ulubionych

Strona startowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 02:51
Witam wszystkich którzy cierpią na bezsennosc. Chodze sobie po swiecie i
przed chwila zdarzylo mi sie takie cos. Mój antywir poinformowal ze z jakiejs
strony przylecial do mnie trojanik no to ja go bęc i niby wszystko w porzadku
a gdy kliknąlem strone startowa to sie okazało ze ze startu znikla " gazeta.
pl" a pojawil sie www.bestsearch.com, zmienilem recznie strone startowa,
wyczyscilem cookie i nic czas ten www.bestsearch.com sam sie ustawia na
starcie. Jezeli to jest proste to prosze nie wyzywajcie mnie od...... z gory
dzieki za rade
Obserwuj wątek
    • Gość: assan Re: Strona startowa IP: *.icpnet.pl 12.05.04, 03:09
      CWShredder 1.57.0]
      nowe.pl/modules.php
      sprobuj tego i daj znac
      • Gość: JP Re: Strona startowa IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 12.05.04, 03:14
        Juz sobie mowilem ze nie bede zabieral glos na temat ST ale twoj link nie
        dziala wiec www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe

Po rozpakowaniu i uruchomieniu kliknij update, sciagnij najnowszy ten produkt i
        jak na poczatku. Potem Fix.

U mnie jest 3PM wiec nie tak pozno :)
        • Gość: Arek Re: Strona startowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 03:37
          Witaj rownierz JP! Zainstalowalemi CWSShredder i nic nie znalazl bylo "not
          present " i "not infected"
          • Gość: JP Re: Strona startowa IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 12.05.04, 06:39
            Sciagnales update tego programu i uruchomiles ten nowy?
            • Gość: Arek Re: Strona startowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 08:25
              Sorry JP, ze dopiero teraz odpisuje ale moje oczy nie chcialy mnie sluchac i
              zaczely co chwile sie zamykac , dlatego po krotkim spanku odpisuje: zrobilem
              update i dopiero kliklem FIX i nic nie znalazl. Dzieki, że chciales mi pomoc
              • netsec Re: Strona startowa 12.05.04, 10:24
                Gość portalu: Arek napisał(a):

> Sorry JP, ze dopiero teraz odpisuje ale moje oczy nie chcialy mnie sluchac i
                > zaczely co chwile sie zamykac , dlatego po krotkim spanku odpisuje: zrobilem
                > update i dopiero kliklem FIX i nic nie znalazl. Dzieki, że chciales mi pomoc

Ściągnij HijackThis 209.133.47.200/~merijn/files/HijackThis.exe
                Wykonaj Scan i po tym Save Log. Zawartość pliku z save log wklej na forum,
                zobaczymy co się tam dzieje.
                Nie obawiaj się. nie w tym pliku poufnych informacj
          • godunow121 Re: Strona startowa 12.05.04, 06:53
            Co do omawianego tematu wpisz z lini poleceń msconfig Narzędzie konfiguracji Systemu zakładka uruchamianie i odznacz (wyłącz) program uruachamiajace się przy starcie .i usuń ten plik..
      • Gość: Arek Re: Strona startowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 03:31
        Witaj assan! kliklem i wyswietlilo sie to:"Sorry, you can't access this file
        directly..."
        • godunow121 Re: Strona startowa 13.05.04, 07:14
          Gość portalu: Arek napisał(a):

> Witaj assan! kliklem i wyswietlilo sie to:"Sorry, you can't access this file
          > directly..."
          Co gdzie klikłeś i kogo..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka